Kırmızı vs Mavi Switch

Daha çok MOBA oynuyorum arda FPS'ye de girerim. Yazı çok yazmam. Hangi Switchi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blue Switch çok önermem. Yeni klavye almadan önce bende düşünüyordum, sesi güzel olsa da bir süre sonra baş ağrıtacağını düşündüğümden Blue Switch'ten vazgeçtim ve QX1 Switch'li Apex M400 modelini aldım. Red değil fakat Red'e yakın bir karakteri var. Onun dışında Brown Switch'li modelleri de öneririm.

Blue Switch'in sesi klavye markasına göre değişiyor. Birde herkesin el yapısına göre değişiyor, ellerinde ki basma kuvveti herkesin ki farklı keyif alacağı, Switch o yüzden insanların kendileri denemeden Switch konusunda yardımcı olmak bence yanlış ben öyle yaptım pişman oldum Brown Switch'i arkadaş hiç beğenmedi daha sonra gitti Blue Switch aldı. Arkadaş ağır iş yapan birisiydi elleri kuvvetli o yüzden Brown Switch çok hafif geldi.

Önce kendinize bir bütçe belirleyin. Bu bütçe eksenindeki red ve blue switch klavyelerin listelsini oluşturun. Vatan, MediaMarkt gibi büyük alışveriş merkezlerinde bunları kendiniz deneyin. Size en yakın hangisi hitap ediyorsa onu alın, burdan yapılan öneriler kişiden kişiye değişiklik gösterir.

Oyun için en iyi switcler kırmızı ve kahverengi switchlerdir. Bu ikisinden birini alınız ama kahverengi daha hızlı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…