Ne önerirsiniz konvektör olarak?Ufo'da ısınmak için karşısında tavuk döner gibi dönmeniz lazım. Odayı ısıtmak için elektrikli konvektör öneririm. Eğer evi değil sadece odayı ısıtmak istiyorsanız birebir çözümdür.
Uygunu pahalısı var en uygunu luxel olması lazım o bile iş görür bende 2 kış kullanmıştım.
UFO'da ısınmak için karşısında tavuk döner gibi dönmeniz lazım. Odayı ısıtmak için elektrikli konvektör öneririm. Eğer evi değil sadece odayı ısıtmak istiyorsanız birebir çözümdür.
Uygunu pahalısı var en uygunu luxel olması lazım o bile iş görür bende 2 kış kullanmıştım.
Yani benim yaşadığım yerde de doğal gaz yok. Ben kışın şu yöntemi kullanıyorum. Evde böyle petekler var. Doğal gazda olduğu gibi. Ama bu petekler bir kazana bağlı. Kazana odun atıyorum ve o kazan suyu ısıtıyor. Isınan su peteklere geliyor. Böylece evi sıcak tutuyor.
Klimayla ısınmak istiyorsanız maalesef paraya kıyıp iyi bir ürün almak zorundasınız. Uygun yollu ürünlerle bu iş olmuyor. Buna ek olarak tek bir klimayla tüm evi ısıtamazsınız.
Gidip ısıtma kapasitesi 24K'lık ürün aldığınızı hesap edelim. Evin yalıtımı olduğunu varsayarsam ortalama 40 metrekare yeri anca ısıtacaktır. Klima da kombi gibidir. Aç kapa yapmadan sürekli sabit bir ısıda çalışmalı ki size faydası olsun. Aç-kapa kullanım UFO'dan bile pahalıya gelebilir.
Sizin durumuzda 2 seçenek var. Ya güzel bir ısı pompası taktırıp kombi gibi kullanacaksınız ya da pelet dediğimiz katı yatıklı merkezi sisteme yöneleceksiniz. Öbür türlü boşuna kürek çekmiş gibi olursunuz.
7/24 açık kullanacak iseniz muhtemelen 15-16k elektrik ile kapatabilirsiniz. 2 ton odun bayağı pahalı zaten onu baz alırsak ilk yılında aldığınız klima fiyatını da çıkaracaktır.
En az 18.000 BTU bakmak lazım. Uygun fiyatta daewoo - vestfrost bakılabilir daha üst fiyatlandırmada TCL - E.C.a - Samsung - Bosch tercih edilebilir.
Bütçeniz ne kadara çıkabilir tahmini?
9m2'yi rahat ısıtır. Çift kademesi oluyor zaten odayı ısıttıktan sonra tek kademeye al, derecesini ortalara ayarla örneğin odayı 22 derecede tutması için ayarlarsan çok elektrik yakmaz. Kendini durdurur arada dereceyi düşürmemek için tekrar aktif hale gelir. Geçen kış maksimum 2000₺ fatura geldi bana. Tek odada kullanmıştım. Odada kuş var diye sıcaklığı 20 derece altına indirmemiştim.Elektrikli konvektör ısıtıcım var kumtel marka olması lazım fakat oda UFO kadar yakıyor sanırım yanlış mıyım? Sadece tek oda ısınsa yeterli ve oda 9 m2.
9 M.2'yi rahat ısıtır. Çift kademesi oluyor zaten odayı ısıttıktan sonra tek kademeye al, derecesini ortalara ayarla örneğin odayı 22 derecede tutması için ayarlarsan çok elektrik yakmaz. Kendini durdurur arada dereceyi düşürmemek için tekrar aktif hale gelir. Geçen kış maksimum 2000₺ fatura geldi bana. Tek odada kullanmıştım. Odada kuş var diye sıcaklığı 20 derece altına indirmemiştim.
Bende bunun yandan fansız modelini kullandım. Ne kadar yaktığını söylüyor işte maksimumda çalıştırırsan 2000W 1. kademede 1000W (yada 750W) yakıyor. Ufodan farklı olarak odayı ısıtabiliyor.Elimdeki ürün bu. Yalnız bunlarda UFO'larla aynı yakmıyor mu elektriği? Yani tüketim yine cok yüksek olmaz mı klimaya kıyasla?Kumtel HC-2948 2000W Konvektör Isıtıcı
Kumtel HC-2948 2000W Konvektör Isıtıcı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com