Steam Kış indirimi oyun önerisi

RDR2 güzel bir seçim ancak erken uyarı yapayım oyunun başı biraz sıkıcı gelebilir. Yine de şöyle çayınızı kahvenizi alıp zaman tanırsanız oyun ilk bölümünden sonra bayağı keyifli bir hale geliyor. Bittiğinde ise "iyi ki oynadım" diyeceğiniz bir oyun olur.

epicden bakın bi hocam? çok daha ucuz orda yarı fiyatına falan toplarsınız burayı

Hocam bence geçebilirsiniz çünkü oradaki çoğu oyun Epic'te 20-50 TL arası Metro Exodus gibi Battlefield 5 bazen 50 TL civarına düşüyor.

Epic'den bakın bir hocam? Çok daha ucuz orada yarı fiyatına falan toplarsınız burayı.

Hocam ek olarak para vermeyeceğim CS2 skinlerimi satıp alacağım o yüzden Steam'den alacağım ve Epic ten para verip oyun almak yerine daha da pahalı olsa da Steam'den almak benim için daha mantıklı geliyor. Kütüphanemde oyun biriktirmek hoşuma gidiyor.

Hocam bence geçebilirsiniz çünkü oradaki çoğu oyun Epic'te 20-50 TL arası Metro Exodus gibi Battlefield 5 bazen 50 TL civarına düşüyor.

Hocam haklısınız ama tercihen Steam'den almak kütüphane oluşturmak daha çok hoşuma gidiyor.

Benim de kafamda bir şey takıldı DMC5 ve Titanfall 2 alınır mı? Dostlar item sattımda alınır mı? Cevaplarsanız sevinirim dostlar

Bu arada hocam RDR2 çok iyi oyun kesinlikle alınır Metro Exodus Gold Edition alın ama metro bundle paketini alın bence 5 dolar filandı içinde önceki oyunları da var Crysis trilogy buradan değil Epic'ten alın en son 50 tldi.

hocam epic yeni bi launcher ilerde steam gibi olur ben şimdiden steamden daha önde görüyorum boşa o kadar para vermenize gerek yok gibi fakat siz bilirsiniz yine

dostum insta varsa benim istek listemdeki oyunlara bakabilirsin ya da bende olan sağlam oyun zevkim olduğunu düşünüyorum

Metro serisiyle tomb raider serisini oynamış biri olarak iki seriyi de almanı öneririm.

Stardew Valley Xbox'ta daha ucuz oradan alabilirsiniz.

Hocam CS2 envanteri satarak alacağım demişsinizde merak ettim haftalık gelenlerimi satacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…