Steam Kış indirimi oyun önerisi

Metro Exodus'u almayı düşünüyorum. Bartman Arkham Collection'a zaten sahibim ama firewatch sakin güzel bir oyuna benziyor. Şans vermek lazım.

Ben de öyle düşünüyordum hocam çok açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim. Bu sene üniversite benim için bayağı yoğun geçiyor bu almayı düşündüğüm oyunları en iyi ihtimal ara tatilde veya yaz tatilinde oynayabilirim fakat hikayeli oyunlarda oynamam gereken birçok oyun var. RDR2 evrenini son derece merak ediyorum ve oyunun içeriğine dair herhangi bir bilgim olmayışı yani spoiler yememiş oluşum da beni daha da merek ettiriyor. İleriki aşamalarda Elden Ring düşünülebilir.
RDR2 güzel bir seçim ancak erken uyarı yapayım oyunun başı biraz sıkıcı gelebilir. Yine de şöyle çayınızı kahvenizi alıp zaman tanırsanız oyun ilk bölümünden sonra bayağı keyifli bir hale geliyor. Bittiğinde ise "iyi ki oynadım" diyeceğiniz bir oyun olur.

Red Dead Redemption 2 $19.79
Crysis Remastered trilogy $11.12
Mount & Blade II: Bannerlord $9.99
Stardew Valley $3.59
Battlefield™ v Definitive Edition $3.49
Crosshair X $0.69
Tomb Raider Definitive survivor trilogy $5.59
Metro Exodus - Gold Edition $2.99

CS2 envanterimi satıp bu oyunları alacağım. Listeyi henüz kesinleştirmedim fakat RDR2 ve Mount and Blade kesin alacağım. O ikisi kesin olduğu için yaklaşık 30 dolarlık bir bütçe kalıyor bu seçtiğim oyunlar yerine (optimizasyon sıkıntısı veyahut başka bir sıkıntıları varsa ) önerebileceğiniz oyunlar var mıdır? Kütüphanemdeki oyunların ssini ekledim. İyi günler.
epicden bakın bi hocam? çok daha ucuz orda yarı fiyatına falan toplarsınız burayı

Hocam uzun süredir tek oynadığım oyun CS 2 olunca birçok oyundan uzak kaldım fakat Elden Ring Witcher 3'e benziyor güzel duruyor ama ona yönelirsem diğer diğer oyunlar kalacak. 1 oyun için 4-5 oyundan vazgeçmem gerekecek. Belki daha sonraki indirimlerde alabilirim.

Hocam bence geçebilirsiniz çünkü oradaki çoğu oyun Epic'te 20-50 TL arası Metro Exodus gibi Battlefield 5 bazen 50 TL civarına düşüyor.

Epic'den bakın bir hocam? Çok daha ucuz orada yarı fiyatına falan toplarsınız burayı.

Hocam ek olarak para vermeyeceğim CS2 skinlerimi satıp alacağım o yüzden Steam'den alacağım ve Epic ten para verip oyun almak yerine daha da pahalı olsa da Steam'den almak benim için daha mantıklı geliyor. Kütüphanemde oyun biriktirmek hoşuma gidiyor.

Hocam bence geçebilirsiniz çünkü oradaki çoğu oyun Epic'te 20-50 TL arası Metro Exodus gibi Battlefield 5 bazen 50 TL civarına düşüyor.

Hocam haklısınız ama tercihen Steam'den almak kütüphane oluşturmak daha çok hoşuma gidiyor.

Benim de kafamda bir şey takıldı DMC5 ve Titanfall 2 alınır mı? Dostlar item sattımda alınır mı? Cevaplarsanız sevinirim dostlar

Bu arada hocam RDR2 çok iyi oyun kesinlikle alınır Metro Exodus Gold Edition alın ama metro bundle paketini alın bence 5 dolar filandı içinde önceki oyunları da var Crysis trilogy buradan değil Epic'ten alın en son 50 tldi.

Hocam ek olarak para vermeyeceğim CS2 skinlerimi satıp alacağım o yüzden Steam'den alacağım ve Epic ten para verip oyun almak yerine daha da pahalı olsa da Steam'den almak benim için daha mantıklı geliyor. Kütüphanemde oyun biriktirmek hoşuma gidiyor.

Hocam haklısınız ama tercihen Steam'den almak kütüphane oluşturmak daha çok hoşuma gidiyor.
hocam epic yeni bi launcher ilerde steam gibi olur ben şimdiden steamden daha önde görüyorum boşa o kadar para vermenize gerek yok gibi fakat siz bilirsiniz yine

Stardew Valley Xbox'ta daha ucuz oradan alabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 $19.79
Crysis Remastered trilogy $11.12
Mount & Blade II: Bannerlord $9.99
Stardew Valley $3.59
Battlefield™ v Definitive Edition $3.49
Crosshair X $0.69
Tomb Raider Definitive survivor trilogy $5.59
Metro Exodus - Gold Edition $2.99

CS2 envanterimi satıp bu oyunları alacağım. Listeyi henüz kesinleştirmedim fakat RDR2 ve Mount and Blade kesin alacağım. O ikisi kesin olduğu için yaklaşık 30 dolarlık bir bütçe kalıyor bu seçtiğim oyunlar yerine (optimizasyon sıkıntısı veyahut başka bir sıkıntıları varsa ) önerebileceğiniz oyunlar var mıdır? Kütüphanemdeki oyunların ssini ekledim. İyi günler.

Hocam CS2 envanteri satarak alacağım demişsinizde merak ettim haftalık gelenlerimi satacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı