Kış indiriminde Forest ile Firewatch alınır mı?

tavuklupilavlı

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steam kış indirimleri geldi ve cüzdanda 2,05 dolarım var buna hangi güzel oyunlar vardır? Var mı bildiğiniz. Forest ile firewatch düşünüyorum Firewatch hiç oynamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam kış indirimleri geldi ve cüzdanda 2,05 dolarım var buna hangi güzel oyunlar vardır? Var mı bildiğiniz. Forest ile firewatch düşünüyorum Firewatch hiç oynamadım.
Forest arkadaşlar olmayınca sıkıcı olabilir. Ben arkadaşlarla bile sıkılmıştım. Tek başına oynayacaksan önermem. Diğer oyun hakkında bilgim yok.

Forest arkadaşlar olmayınca sıkıcı olabilir. Ben arkadaşlarla bile sıkılmıştım. Tek başına oynayacaksan önermem. Diğer oyun hakkında bilgim yok.
The Forest bir zahmet al diyeceğim bir oyun. Hem ucuz, ona karşında çok iyi bir oyun. Birde arkadaş olmadan oynarsanız harbiden zorlanırsınız, sadece "canın sıkılır" manasında da değil. Birde Firewatch hiç oynamasam da indie oyunlarda çok ama çok ön planda ve aşırı nadir indirime giren oyun olduğu için o da alınır

Steam kış indirimleri geldi ve cüzdanda 2,05 dolarım var buna hangi güzel oyunlar vardır? Var mı bildiğiniz. Forest ile firewatch düşünüyorum firewatch hiç oynamadım.

Forest sıkıcı geldi bana ama firewatch çokgüzel bir oyun atmosferi ve hikayesi güzel sonunda biraz üzülebilirsin firewatch al istiyorsan oyun ilk oynayışında hiçbir şey bilmediğinden 5 saat başka zaman tekrar oynarsan 3 saat gibi bir gameplayı var düzeltme: Oyun biraz yürüme simülasyonu gibi gelebilir ama boş ver sen onları yapamadığın yerleri YouTube'dan gameplayine bakarak halledersin ve firewatchı oynadıktan sonra en sevdiğim oyun Fears to Fathom ironbark lookoutuda oynamanı öneririm gerilim oyunu ama güzel gerilimi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı