Sporda ilk günde zorlanmak

Kayra963

Femtopat
Daha fazla  
Bugün hayatımda ilk defa spor salonuna gittim. Dayım ile gitmiştim, her şey güzeldi, sadece dayım her harekete hafif ağırlıkla yaptırıyordu. Bench atarken 25,30 kg fark etmez, sol ön omzum yanıyor. Dayım nizami yaptığımı söylüyor ve yaparken sol ön omzum geriliyormuş gibi yanıyor ama ağırlık hafif, zorlanmıyorum. Fly hareketinde de oldu. Bu neden ve nasıl düzeltebilirim? Omzumu ısındırmıştım. Ayrıca 15 yaş, 62 kilo, 181 boyundayım ve skolyozum.

Bugün hayatımda ilk defa spor salonuna gittim. Dayım ile gitmiştim, her şey güzeldi, sadece dayım her harekete hafif ağırlıkla yaptırıyordu. Bench atarken 25,30 kg fark etmez, sol ön omzum yanıyor. Dayım nizami yaptığımı söylüyor ve yaparken sol ön omzum geriliyormuş gibi yanıyor ama ağırlık hafif, zorlanmıyorum. Fly hareketinde de oldu. Bu neden ve nasıl düzeltebilirim? Omzumu ısındırmıştım. Ayrıca 15 yaş, 62 kilo, 181 boyundayım ve skolyozum.
İlk gününde normal, kasların alışacak. Bu ağrı 2-3 gün sürer.

Öncelikle bir 1 ay falan kendini zorlama ki sakatlık, ağrı sızılarla uğraşma. Tükeniş falan da yapma sadece hafif yorana kadar sana göre AĞIR OLMAYAN ağırlıklarla, normal ağırlıklarla hafif çalış ki bi ilk kasların alışsın. 1. aydan sonra spordan zevk almaya başlarsın, ağır çalışmaya başlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı