Epic Games açıklama yapıyordu unutmuşum çoğu kişi umursamıyor ama doğrudur diye düşünüyorum dediğiniz.Epic Games kendisi açıkladı bugün başlayacağını saat vermediler ancak dedikleri gibi bende 22:00'da başlayacağını düşünüyorum.
Epic Games açıklama yapıyordu unutmuşum çoğu kişi umursamıyor ama doğrudur diye düşünüyorum dediğiniz.Epic Games kendisi açıkladı bugün başlayacağını saat vermediler ancak dedikleri gibi bende 22:00'da başlayacağını düşünüyorum.
Epic Games açıklama yapıyordu unutmuşum çoğu kişi umursamıyor ama doğrudur diye düşünüyorum dediğiniz.
Bazıları saat 10 , siz ise yarın diyorsunuz hocam , net bilgi lazım bana, hesap kitap yaptım o kadarYarın %90 başlacaklardır hocam çünkü gizemli oyun verecektir ve perşembe günü oluyor genellikle indirimler Epic her zaman böyle çalışıyor.
Hocam makale olarak atıyorlardı ama bakmadım en son şimdi hatırladım da hani bugün başlayacaktı demiştik sonra makaleyi attılar bugün başlayacağı yazıyordu ve o gün başlamıştı. Arkadaşın dediği gibi olabilir ben bulamadım ama. Olmayadabilir ama.Yaptığı açıklamanin linkini vaya görselini bulup atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.