Kış indirimleri sonrası Ubisoft'un yaptığı devasa zam

PayPal'ın burada olmamasının sebebi belli. Şimdi konuyu PayPal tartışmasına çevirmek istemiyorum fakat en basitinden şunu söyleyebilirim ki Ubisoft yıllardır Türkiye pazarında. Dolar kuru her zaman için de bu seviyelerde değildi ve Türkiye pazarında çokça satmasına rağmen çoğu oyununa Türkçe dil desteği getirmedi. Bilirsiniz ki Witcher 3 ilk çıktığında Türkçe dil desteği yoktu fakat sonradan oyuncuların talebi ve maili üzerine getirildi. Oyununda Brezilya Portekizcesine bile destek sunan firmanın Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Bi' Valhalla alacaktım Steam'de 100 lira altına düşmesini bekliyordum. (Ubi'de 80 liraydı biliyorum) Artık erteleyeceğiz ne yapalım. Yeni oyun çıkarsa ondan sonra alırız artık.
80 de değil hocam kodla 45 e alıyordunuz, Steam'de 100 altına düşmesi zordu zaten çünkü steame yeni gelmişti ve zaten indirim adı altında gelmişti.

PayPal'ın burada olmamasının sebebi belli. Şimdi konuyu PayPal tartışmasına çevirmek istemiyorum fakat en basitinden şunu söyleyebilirim ki Ubisoft yıllardır Türkiye pazarında. Dolar kuru her zaman için de bu seviyelerde değildi ve Türkiye pazarında çokça satmasına rağmen çoğu oyununa Türkçe dil desteği getirmedi. Bilirsiniz ki Witcher 3 ilk çıktığında Türkçe dil desteği yoktu fakat sonradan oyuncuların talebi ve maili üzerine getirildi. Oyununda Brezilya Portekizcesine bile destek sunan firmanın Türkçe dil desteği bulunmuyor.
Doğru söylüyorsunuz hocam. Hadi öncekileri geçtim ama yeni bir format getirdikleri AC Origins oyunundan itibaren AC serisine, Far Cry 5'ten itibaren de Farc Cry serisine isteselerdi çok rahat getirirlerdi.

Epicte hala 270tl. Fiyat güncellemesi sadece steam'e gelmiş. Sebebi steam oyunlarının genel fiyat artışı olabilir bence.
Epic : 270 vs steam : 700tl kıyaslamasında gidip steamden alanın da aklından şüphe ederim yani.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-07-19-37-14-717_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-07-19-37-14-717_com.android.chrome.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 49
@Yumemi Yumemite CD Projekt Cyberpunk 2077'yi doğrudan Türkçe dil destekli çıkardı mesela. Ubisoft'un oyunları Türkiye pazarında çok satıyor fakat firma uğraşmak istemiyor ve getirmiyor. Brezilya Portekizcesine bile dil desteği sunan firma Türkçe dil desteği sunmuyor. Brezilya'nın durumu da çok iyi değil.

Doğru söylüyorsunuz hocam. Hadi öncekileri geçtim ama yeni bir format getirdikleri AC Origins oyunundan itibaren AC serisine, Far Cry 5'ten itibaren de farc Cry serisine isteselerdi çok rahat getirirlerdi.

Sattiği sürece niye yorsun ki kendini AC Unity ve Syndicate kötü satmisti degiştirmeselerdi ilgi biterdi AC ye bu yeni değişimle en iyi satis rakamlarina ulastikar origibs idysey Valhalla 3 üde cok iyi satti Far Cry hiçbir şey yapmasin yine satiyor yine satiyor oyuncular ACdeki gibi almasin Far Cry'i 1 sene bak nasıl degisiyor seve seve.

@Yumemi Yumemite CD projekt Cyberpunk 2077'yi doğrudan Türkçe dil destekli çıkardı mesela. Ubisoft'un oyunları Türkiye pazarında çok satıyor fakat firma uğraşmak istemiyor ve getirmiyor. Brezilya portekizcesine bile dil desteği sunan firma Türkçe dil desteği sunmuyor. Brezilya'nın durumu da çok iyi değil.

Bizim hükümetten dolayi Ubisoft böyle yapiyor secimden sonra bakisi degisir Türkiye'ye.

@Yumemi Yumemite CD Projekt Cyberpunk 2077'yi doğrudan Türkçe dil destekli çıkardı mesela. Ubisoft'un oyunları Türkiye pazarında çok satıyor fakat firma uğraşmak istemiyor ve getirmiyor. Brezilya Portekizcesine bile dil desteği sunan firma Türkçe dil desteği sunmuyor. Brezilya'nın durumu da çok iyi değil.
CD projekt adamdır.

@129592 zaten gelen zamlardan sonra hem eski oyunları hem de yeni çıkacak oyunların satış sayısı Türkiye için düşecektir. Mesela ben şimdiden para biriktirmeye başladım. Samuray temalı AC yapacaklarını duyurmuşlardı geçen yıl. Onun için sağlam bir fiyat isteyecekleri kesin.

CD projekt adamdır.

@129592 zaten gelen zamlardan sonra hem eski oyunları hem de yeni çıkacak oyunların satış sayısı Türkiye için düşecektir. Mesela ben şimdiden para biriktirmeye başladım. Samuray temalı AC yapacaklarını duyurmuşlardı geçen yıl. Onun için sağlam bir fiyat isteyecekleri kesin.

Para biriktirme bence oyun icin alabiliyorsan al alamiyorsan fiyatin dusmesini bekle gec oyna.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı