Kış parfümü önerisi

• Konuyu başlatan zuse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.173
Yer
Winden im Elztal
Daha fazla  
Hem ofis ortamında hem de günlük olarak kullanabileceğim çok baymayan parfüm önerisi arıyorum. Zara Tobacco Rich Warm Addictive nasıldır? Daha çok işte kullanacağım için muadil parfüm bakıyorum. Ne önerirsiniz?

Zaranın parfümler kolonya belirttiğiniz ürünü bilmem ancak.
Kış için şekerli kokularu tercih edebilirsiniz; Le Male Le pafrume, Le Male Le Elixir, Armani Stronger With you,Dior Homme intense şu an aklıma gelen kış kokularıdır. Saydıklarımın muadillerinin çoğunu David Walker'dan; benzer niş parfümlerini ise Mad'dan alabilirsiniz.

Orijinal almayacağım hocam bütçem şu an elvermiyor 1-3 saat arasında kalıcılığı olsun arada tazelerim.
Fiyata aldanmayın, parfümler kaliteli. Bu parfüm özelinde koku birebir ve kalıcı. Detaylı olarak her parfümün notalarını gösteriyor. Ağır bir parfüm değil. Onun dışında hugo boss| boss bottled ve bulgari rain essence’i tavsiye ederim. Sitede muadili var mı bilmiyorum.

Fiyata aldanmayın, parfümler kaliteli. Bu parfüm özelinde koku birebir ve kalıcı. Detaylı olarak her parfümün notalarını gösteriyor. Ağır bir parfüm değil. Onun dışında hugo boss| boss bottled ve bulgari rain essence’i tavsiye ederim. Sitede muadili var mı bilmiyorum.
Tutaste yi duymuştum hocam teşekkür ederim kış mevsimi için ideal sanırım çokta hafif olmasını istemiyorum.

Zara soul de çok güzel parfüm kokusu falan çok hoş ama hafif kalabilir biraz.

Zara soul de çok güzel parfüm kokusu falan çok hoş ama hafif kalabilir biraz.
İnvictusun klonu diye biliyorum hocam pek kışlık değil o parfüm.

Hocam parfümü kullanmaya başladım Zara parfümlerinden daha kalıcı kesinlikle biraz bana fresh geldi ama tam kışın denemek lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı