Kısa boy problem mi?

Jigsawgts

Centipat
Daha fazla  
Yaşım 16 diyebiliriz. Boyunda 1.63 falan. Genelde kafaya takan biri değilim hatta hiç engel olmadı şu zamana kadar zorbalık vs durumu hiç yaşamadım denilebilir çünkü genel manada sosyal bir insanım zorba insanlara nazaran ve kendimi geliştiriyorum sosyal medyadan ufak ufak kendime gelir elde ettim. Yaşın avantajını kullanıyorum diyebiliriz biraz. Buraya kadar normal her şey ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum. Üniversite yılları kariyerim falan derken birazcık kafama takılmaya başladı. Sosyal 1 insan olsam da günümüzde ki kızlar malum 1.80 altı olmaz kafasında takılan insanlar. Benim de 2 tane kız arkadaşım olmuştu şu ana kadar buradan sonrası üstle çelişir mi bilmiyorum ama kızlarla konuşup direk diğer insanlar gibi flört etmek istiyorum ama çoğu 1.60 biriyle birlikte olmak istemiyor. Hele ki bu yaşta bile. Sizce ne yapmalıyım beklemeli miyiz?

Üst kısmı toparlayacak olursam.
Üniversite yılları ve ilerleyen kariyer yıllarında boy çok avantajlı bir olay mı?
Kızlar genelde kısa insanlarla konuşmayı pek sevmiyorlar bunun hakkında bir önerisi olan var mı?
Annem 1.50'lerde babam 1.62 maksimum kaça çıkarız?
Bu konudan çok açan var biliyorum ama tekrardan tazelemek istedim büyük abilerin önerileri varsa memnun eder beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekle, spor yap, basketbol oyna, bol bol bir demire asıl, uykuna dikkat et; süt ve süt ürünleri, yumurta ve balık bol bol tüket. Uzarmısın uzamazmısın bunu kimse tam olarak bilemez fakat olurda bir şeyler denemeden uzamazsan keşke deneseydim diye pişmanlık kalır içinde.

Bekle, spor yap, basketbol oyna, bol bol bir demire asıl, uykuna dikkat et; süt ve süt ürünleri, yumurta ve balık bol bol tüket. Uzar mısın uzamaz mısın bunu kimse tam olarak bilemez fakat olurda bir şeyler denemeden uzamazsan keşke deneseydim diye pişmanlık kalır içinde.

Hocam bu işlerin %80'i genetik. Tabii ki basket oynamak, yüzmek, yeterli uyumak, yeterli beslenmek de önemli ama bunlar sadece %20'lik bir kısmı. Bana kalırsa çok uzamazsınız. Bence boy çok da kafanıza takmanız gereken bir şey değil. Birisi sizin dış görünüşünüz boyunuz için beğenecekse zaten hiç beğenmesin. Öyle bir kadındanda size hayır gelmez zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı