Arkadaşlar 15.5 yaşındayım babam 182 annem 158 ben 178-179 boyundayım erken ergenlik yaşadım ve sakal filan herşey var sanki boyum uzamıyomuş gibi mi hissediyorum desem bi paniklik oldu. 188-190 arası olmak istiyorum. Siz 15 yaşından 18e kaç cm atmıştınız Boylarınız kaçtı. Bende ona göre bi değerlendirme yapacağım.
Boyum 1.73m ve Türk erkeğine göre normal seviyede. Uzamak için 4 yılın daha var sabredebilirsin. Boyun uzamazsa da benim ''Devede de boy var ama eşek önden gidiyor.'' sözünü benimseyebilirsin.
Senin yaşındayım sanırım, bence türk erkeğinin ideal boyu 175, max 195 olmalı. Ortalama böyle çünkü üstüne çıkınca çok abes kaçıyor. Ben 172cm uzunluğundayım, yavaş yavaş gidiyoruz benim sakal falan da tüy gibi şuan baya az keşke çıktığında düzgün çıksaydı Takma kafana uzasa da boyun bişey yapamazsın. Baban ve annenin boy ortalamasının 15 cm yukarısına çıkabilirsin en fazla tarzından bir cümle kurmuştu biyoloji hocam, ayrıca uzun boyu napacan düşünsene sevgilin oluyor 160 cm türkiyede ortalama çömelecekmisin