Kısa Boy Sorunu

xaero01

Kilopat
Arkadaşlar 15.5 yaşındayım babam 182 annem 158 ben 178-179 boyundayım erken ergenlik yaşadım ve sakal filan herşey var sanki boyum uzamıyomuş gibi mi hissediyorum desem bi paniklik oldu. 188-190 arası olmak istiyorum. Siz 15 yaşından 18e kaç cm atmıştınız :D Boylarınız kaçtı. Bende ona göre bi değerlendirme yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin tabirinle 15.5 yaşındayım. :D Boyum şuan 195 santimetre. Emin ol bi' 5 santim bile uzamak istemiyorum. Uzun boylulukta kötü. Bence boyun gayet normal.

Not: Benim boyum yaşıtlarımdan uzun. Hatta törende bir etrafıma bakınca 12. sınıfların bile kafasının tepesini görebiliyordum. Düşün. :D

Bence boyun gayet iyi. Ben 174 olmama rağmen daha fazla uzamak istemiyorum. Uzun boy bence gereksiz. Yaş 17 bu arada.

Boyun gayet iyi. Daha gelişim dönemindesin. Boyunun uzayacağını düşünüyorum. Senden kısa boylular var. Boyun iyi. Çok fazla kafana takma.

Senin yaşındayım sanırım, bence türk erkeğinin ideal boyu 175, max 195 olmalı. Ortalama böyle çünkü üstüne çıkınca çok abes kaçıyor. Ben 172cm uzunluğundayım, yavaş yavaş gidiyoruz benim sakal falan da tüy gibi şuan baya az keşke çıktığında düzgün çıksaydı :D Takma kafana uzasa da boyun bişey yapamazsın. Baban ve annenin boy ortalamasının 15 cm yukarısına çıkabilirsin en fazla tarzından bir cümle kurmuştu biyoloji hocam, ayrıca uzun boyu napacan düşünsene sevgilin oluyor 160 cm türkiyede ortalama çömelecekmisin :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı