Çözüldü Kısa devre korumalı PSU, kısa devre ile çalıştırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Patton989

Decapat
Makaleler
2
Evet arkadaşlar. Aerocool VX Plus 400'e sahibim, bu PSU kısa devre korumalı kısa devre yaparak çalıştırılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar. Aerocool VX Plus 400'e sahibim, bu PSU kısa devre korumalı kısa devre yaparak çalıştırılabilir mi?
Kısa devre yaptırmıyorsun ki? Sadece güç kaynağını açan pin PS_ON ile GND yani - yi bağlıyorsun sadece. Yani çalıştırabilirsin.

PS_ON pinini herhangi bir GND ile birleştir.

Kısa devre yaptırmıyorsunki? Sadece güç kaynağını açan pin ps_on ile gnd yani - yi bağlıyorsun sadece. Yani çalıştırabilirsin.

Bu şekilde kısa devre yapılıyor diye biliyordum.

Çünkü bunu yaptım çok az bir hareket etti sonra durdu PSU .

Güç kaynağındaki fan yüke girince çalışıyorsa normal. Çalışır, bir süre sonra durur. Ayrıca bu şekilde PSU'nun sağlıklı olup olduğunu öğrenemezsin.

@Patton989 bu arada Aerocool'da öyle bir özellik olacağını sanmıyorum. Nasıl bir tepki veriyor?

12, 5, 3.3V gibi hatlar için bu koruma. Tetik hattını kısa devre etmeniz halinde PSU kendini korumaya almayacaktır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…