Kısa devre şarj aletini bozar mı?

Eurus.

Hectopat
Arkadaşlar, ara kabloya şarj aleti takılıydı, kabloyu bir çektim, hop, evin şalteri attı. Sorum şu: Acaba şarj aleti zarar görmüş müdür ya da bu tarz durumlarda şarj aleti zarar görüyor mu?

Cihazı belirtmeyi unutmusum. Cihaz telafon değil laptop. Laptoptan cektim kabloyu, cantaya koydum sonra dedim su sarj aletinide koyayım, ara kabloya takılı şarj aletine bir asıldım good night oldu ortalık 😅 laptopta yeni malum piyasada bi ton para bayildım hafiften içimi acaba şarjn aletine bisi oldu mu diye bir endişe kapladı ama ilk defa oldu 😅 yarın ilk isim saglam bir ara kablo almak

Son düzenleme:
Eğer orijinal ürün ise kesinlikle devre koruması vardr. Yeni olduğunu belirtiniz.
Diyelim ki cihaz bozuldu ve siz kullandınız. Anakart gidebilir ama onunda koruması var. Soket gidebilir en basit ihtimalle ama bu kadar riske girmektense 300 400 TL verin yani cihaz alın.
Muhtemelen ara kablo yüzünden oldu. Bir ara kaliteli kablo almanızı tavsiye ederim.

Eğer orijinal ürün ise kesinlikle devre koruması vardr. Yeni olduğunu belirtiniz.
Diyelim ki cihaz bozuldu ve siz kullandınız. Anakart gidebilir ama onunda koruması var. Soket gidebilir en basit ihtimalle ama bu kadar riske girmektense 300 400 TL verin yani cihaz alın.
Muhtemelen ara kablo yüzünden oldu. Bir ara kaliteli kablo almanızı tavsiye ederim.
Hepsi orjinal hocam 3 ay oldu tam, hp laptop şarj aletinin üzerinde yazıyormudur devre koruması var yok diye yada nasıl öğrenebilirim ? Yarin kesinlikle sağlam bir ara kablo alıcam
Kısa devre beni bile bozar, şarj aleti nasıl sağlam kalsın
Zaten içime gece gece maddiyattan bir öküz oturmuştu 😂 pcyi bozarsa benide banko bozar 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı