Kısa devre sorunu

Yaklaşık 1 3 ay önce kasa çalışırken islemci faninin üzerine az bir miktar su döküldü ve bilgisayar kapandı.
Kurulan temizlendi sonrası malum.
İşlemcinin 12V kablosunu söktüm çalışıyor ama takınca mortingen şıtraze.
Nasıl yapabiliriz, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı götürdünüz, ölçümleri yaptı, soket değişimi yapılacak dedi. Doğru mudur?
Soket sorun gördü soketi eki dişler birbirine değiyor ondan yapıyor dedi ama kesin çalışır da demedi
Soket sorun gördü soketi eki dişler birbirine değiyor ondan yapıyor dedi ama kesin çalışır da demedi
Soketi eki sorunu görünce ölçüm yapmadi eğer soketi en değilse ölçer kasayı bıraktık

Sorununuz çözülürse, nasıl çözdüğünüz hakkında bizi de bilgilendirin.
Bilgisayarci anakart değişti aldık geldik baktım benim ram 4lük tü adam 2gb lık takmış ve işlemciyi değiştirmiş sordum telefonda dediki onlarda kısadevre yapmış ondan dedi olabilir mi arkadaşlar yoksa götürüp kasayı münasıp biyerine :)

Buradan kesin bir şey söylemek çok zor. Test etmediğimiz parçalar hakkında hüküm vermek, herkesi zan altında bırakacaktır. Tamir ücretini vermişsem eğer, bozuk olan parçaları talep ederim.
Bilmiyorum sizin nasıl oldu, sonuçta tanıdık olduğunu söylediniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı