Kısa devre yapmış GTX 1080 alınır mı?

Malum virüs sebebiyle fiyatlar çoştu GTX 1080 almayı düşünüyorum ikinci el olarak fakat fiyat bayağı arttı uygun fiyata buldum fakat sorunu var bir sorayım dedim size.

Aorus GTX 1080 ekran kartı satan kişi LED kablosunu yanlışıkla koparmış fan kablosunu da karıştırmış oraya lehimlemiş ve sonuç olarak kart kısa devre yaparak devreyi yakmış. Bu yüzden de fanlar %100 olarak çalışıyor sürekli kablo koparılıp devresi değiştirilecekmiş. Kısa devre lafını duyunca direk vazgeçtim fakat dediğim gibi fiyat gayet uygun. Sizce alınır mı? Yani yaptırılmaya değer mi ya da kısa devre diye hiç bulaşmayayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum virüs sebebiyle fiyatlar çoştu GTX 1080 almayı düşünüyorum ikinci el olarak fakat fiyat bayağı arttı uygun fiyata buldum fakat sorunu var bir sorayım dedim size.

Aorus GTX 1080 ekran kartı satan kişi LED kablosunu yanlışıkla koparmış fan kablosunu da karıştırmış oraya lehimlemiş ve sonuç olarak kart kısa devre yaparak devreyi yakmış. Bu yüzden de fanlar %100 olarak çalışıyor sürekli kablo koparılıp devresi değiştirilecekmiş. Kısa devre lafını duyunca direk vazgeçtim fakat dediğim gibi fiyat gayet uygun. Sizce alınır mı? Yani yaptırılmaya değer mi ya da kısa devre diye hiç bulaşmayayım mı?
Alınmaz.
Eğer ucuz bir fiyata yaptırılma ihtimali olsaydı yaptırıp sorun yokmuş gibi satardı.

Sorun sadece kartın fanında mı?
Kart 3 fanlı 1 tane fanı dönmüyordu açarken led kablosunu koparmış sonrada kabloları karıştırmış fan kablolarını led kablosunun eski yerine lehim etmiş böylece kart kısa devre yapmış ve fanlar sürekli yüzde yüz olarak çalışıyor olay bu kısa devre lafını duyunca hiç daha soru filan sormadım direk vazgeçtim.

Acıkcası şunu diyeyim gerçekten bu hatayı yaptıysa 200 veya daha aşağı bir fiyata yaptırırsınız ama bence bu hataya bu kadar ucuzlatmazlar 1080'i bence başka bir iş var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı