Çözüldü Kısa devre yaptırmadan uzay montaj kasa toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Herkese merhaba. Yeni bir PSU aldım. Tüm parçalarım tamam fakat kasamın gelmesine 1 hafta var. O zamana kadar PSU düzgün çalışıyor mu, ne alemde görmek istiyorum. Kısa devre vb. yaptırmadan parçaları dizip nasıl çalıştırırım, bilgisi olan var mı?

Tahta veya ahşap masanın üstünde birleştirebilirsin sistemi. Plastik veya havlu koyma altına görüntü gelmiyor. Masanın üzerinde sistem dışında metal bir şey olmasın hatta bilgisayar bileşenleri dışında hiçbir şey olamazsa daha iyi olur. Korkmanıza gerek yok çalıştığını teyit ettikten sonra kapatabilirsiniz.

Peki nasıl çalıştıracağım hocam sistemi?

Mevzuyu şimdi anladım. 3TL ye şu kablodan alıp anakarttaki Power switch tarafına bağlayacaksın.

Bu kablo aslında kasanın güç düğmesine bağlı olan kablonun aynısı mantığı anlamışsındır zaten.

Elektrikçide olmaz. Kablo gibi gözüküyor ama kablocuda da olmaz böyle parçalar özel üretilip, ithalat ile toplu temin edilip satılıyor. Dükkanlarda bulmanız zor bilgisayarcılarda bile olmayabilir bu kablo.

Elektrikçide olmaz. Kablo gibi gözüküyor ama kablocuda da olmaz böyle parçalar özel üretilip, ithalat ile toplu temin edilip satılıyor. Dükkanlarda bulmanız zor bilgisayarcılarda bile olmayabilir bu kablo.
Ne yapmamı önerirsiniz peki hocam? Bir seferlik tornavidayla falan mı deneyeyim, bekleyeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…