Kısa sürede aşırı internet tüketimi

Forum01

Hectopat
Arkadaşlar laptopumu telefonumun hotspotunu açarak telefona bağladım. 2 saat kadar internet kullanmadan bilgisayardan film izledim ve 4 GB'a yakın internet tüketimi olmus bu arada. Bunun sebebi nedir acaba? Virüs mü var? Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeler yüklenmiş olabilir, Windows telefona bağlı olduğunu algılamaz veya bu adam telefonu bağladığına göre interneti çoktur diye kullanmış olabilir.

Telefondan bağlanırken Windows update'i hizmetlerden devre dışı bırakın aynısı benimde başıma gelmişti.

Görev yöneticisi-Hizmetler-Hizmetleri aç-Windows update'i bul ( en altlarda olması lazım )-Sağ tık özellikler-Başlangıç türü-devre dışı.

Not: Devre dışı yaptıkdan sonra "durdur" seçeneği var ona basın uygulayın ve çıkın.

İleride update yaparken tekrar açmanız lazım aynı yoldan açabilirsiniz.

Windows update yapmış olabilir. Bu arada yaptığınız download ve upload beraber sayılıyor. Yani basıtçe windows her ping attığında internet bağlantınız üzerinden ücretlendirilirsiniz. Tabi ki bu 4gb kaplamaz ancak aklınızda bulunsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00