Kısa sürede ses kesilmesi ve sistem donması

Gilbeys Gin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. PC'deki ses 5 saniyede bir kesiliyor DTS'i kullandığımda. Ben DTS ile bir şey dinlerken ses 5 saniyede bir kesiliyor. Aşağıda fotoğrafını attığım yerde sanki 5 saniyede bir bir sayfayı Refresh edermiş gibi oluyor. Uygulamar kayboluyor geri geliyor. Hiçbir şey dinleyemiyorum. Nereye baktıysam hiçbir şey bulamadım. Varsayılan ayarlara sıfırladım sesi bir şey değişmedi. Bir şey çalmayınca yenilemiyor.

1642345721605.png

Aramaya hizmeter yaz/ sonra Windows Ses, Windows Ses Bitiş Noktası Oluşturucu,
Uzaktan yordam çağrısı (RPC) hizmetlerini yeniden başlat.

Bende de bu sorun olmuştu DTS kullanırken ses kesiliyordu en kötü saat ve tarihin yanındaki ses kısmına sağ klik uzmansal sesden Win Sonic veya kapalıyı seçip bir daha dene.

Olmadı buraya bir bak belki oradan çözersin.

Aramaya hizmeter yaz/ sonra Windows ses, Windows ses bitiş noktası oluşturucu,
Uzaktan yordam çağrısı (rpc) hizmetlerini yeniden başlat.

Bende de bu sorun olmuştu DTS kullanırken ses kesiliyordu en kötü saat ve tarihin yanındaki ses kısmına sağ klik uzmansal sesden Win Sonic veya kapalıyı seçip bir daha dene.

Olmadı buraya bir bak belki oradan çözersin.

Oldu gibi çok teşekkürler. Şu anda bir problem yok. Kaç aydır bu problemle ilgili sıkıntı yaşıyorum 5 dakikada çözdünüz. Boşuna demiyorlar eşekten düşenin halini aynısını yaşayan anlar diye :) Sayenizde kaliteli ve kesilmesiz müzik dinleyebiliyorum.

Bir de DTS çok kaliteli değil Ben Dolby Acsess kullanıyorum arada bir 42'den 20'ye 10'a düşüyor fiyatı tavsiye ederim (bir de çözüm yaparsan :D)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı