Ses Kartı Driverlarının Çakışması ve Sistem Resetlenme Sorunu

fatihhemre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1 aydır bu sorun sebebiyle kafayı yemiş durumdayım. Günlük kullanım esnasında bir sıkıntı yaratmıyor fakat oyun oynadığım esnada bilgisayar kendini resetliyor. Şu anda ses, video ve oyun denetleyicileri bölümünde 4 adet Nvidia High Definition Audio, 1 adet Nvidia Virtual Audio Device ve 1 adet Realtek High Definition Audio sürücüsü var. Nvidia sürücülerini kaldırdım, defalarca format attım, temiz driver kurulumu yaptım fakat sorunu çözemedim. Bu sorunun ekran kartımla alakalı olduğunu fark ettim. Başka bir ekran kartı taktım ve sorun düzeldi. Ancak bu ekran kartı eski ve oyun oynamak için elverişli değil. Bu sorun hakkında herhangi bir çözüm önerisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ekran kartında çalıştıysa yenisinde de çalışır. Kartınızı başka bir bilgisayarda deneyin gene aynı sorunu veriyorsa kart sorunludur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı