Dostlar iyi akşamlar 18 yaşındayım üniversiteye kadar 1 sene boyunca çalışacağım bir iş arıyorum. Daha önce markette çalıştım şartlarından sağlık problemimden dolayı çıktım şimdi de iş arıyorum. McDonald's ile konuştum asgari veriyorlarmış o yüzden direkt eledim ve sağlık problemimde elveriş vermiyor pek acaba daha farklı yapabileceğim iş var mı? Şu an fabrika ve mağazada çalışmayı düşünüyorum aranda daha önce böyle yerlerde çalışmış var mı? Deneyimini paylaşırsa sevinirim. İyi akşamlar.
Marketin o kadar aldıgından haberim yoktu. Ben Bursa'da AVM'de gece güvenliğiyim. 30 alıyorum ama bu güvenlik olmak uzun iş. 1 ay kurt sağlık raporu, kart cıkması vs. uğraştırıcı da fabrikada 30 veren işe göre değişir hocam. Çoğu asgari veriyor.
Marketin o kadar aldıgından haberim yoktu. Ben Bursa'da AVM'de gece güvenliğiyim. 30 alıyorum ama bu güvenlik olmak uzun iş. 1 ay kurt sağlık raporu, kart cıkması vs. uğraştırıcı da fabrikada 30 veren işe göre değişir hocam. Çoğu asgari veriyor.
Hocam 2 ablamda a101 de calisiyor yani çalışma saatlerini az çok biliyorum o sebebten dolayı markette çalışmak istemiyorum, ama o kadar kazandığını da bilmiyordum, akşam saat 8 dedimmi benim bilgisayar açılır o sebepten marketi hiç düşünmedim
Hocam 2 ablamda A101 de calisiyor yani çalışma saatlerini az çok biliyorum o sebebten dolayı markette çalışmak istemiyorum, ama o kadar kazandığını da bilmiyordum, akşam saat 8 dedimmi benim bilgisayar açılır o sebepten marketi hiç düşünmedim