Kısa süreli iş önerisi

techno137

Decapat
Dostlar iyi akşamlar 18 yaşındayım üniversiteye kadar 1 sene boyunca çalışacağım bir iş arıyorum. Daha önce markette çalıştım şartlarından sağlık problemimden dolayı çıktım şimdi de iş arıyorum. McDonald's ile konuştum asgari veriyorlarmış o yüzden direkt eledim ve sağlık problemimde elveriş vermiyor pek acaba daha farklı yapabileceğim iş var mı? Şu an fabrika ve mağazada çalışmayı düşünüyorum aranda daha önce böyle yerlerde çalışmış var mı? Deneyimini paylaşırsa sevinirim. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markette yemek dahil 33 34 bin veriyorlardı o civarda bir iş arıyorum ama markette çok bunaltıyor ala çalışılacak yer değil.

Marketin o kadar aldıgından haberim yoktu. Ben Bursa'da AVM'de gece güvenliğiyim. 30 alıyorum ama bu güvenlik olmak uzun iş. 1 ay kurt sağlık raporu, kart cıkması vs. uğraştırıcı da fabrikada 30 veren işe göre değişir hocam. Çoğu asgari veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markette yemek dahil 33 34 bin veriyorlardı o civarda bir iş arıyorum ama markette çok bunaltıyor ala çalışılacak yer değil.
33-34 baya iyimis o kadar kazandıkları dan haberim yoktu, çoğu kişi asgari veriyor hocam, bende ağır bir işte maalesef asgari çalışıyorum.

33-34 baya iyimis o kadar kazandıkları dan haberim yoktu, çoğu kişi asgari veriyor hocam, bende ağır bir işte maalesef asgari çalışıyorum.
Bim yüksek ciro yapan bi yerse 33k veriyor ama her işi yapıyorsun kasaya bak yerlere paspas at malları transpaletle indir etiketleri bas

Marketin o kadar aldıgından haberim yoktu. Ben Bursa'da AVM'de gece güvenliğiyim. 30 alıyorum ama bu güvenlik olmak uzun iş. 1 ay kurt sağlık raporu, kart cıkması vs. uğraştırıcı da fabrikada 30 veren işe göre değişir hocam. Çoğu asgari veriyor.
Öyle maalesef yüksek veren yerlerde işçiyi sömürüyor yapacak bi şey yok patronu zengin edeceğiz artık. İyi çalışmalar iyi geceler hocam.

Bim yüksek ciro yapan bi yerse 33k veriyor ama her işi yapıyorsun kasaya bak yerlere paspas at malları transpaletle indir etiketleri bas
Hocam 2 ablamda a101 de calisiyor yani çalışma saatlerini az çok biliyorum o sebebten dolayı markette çalışmak istemiyorum, ama o kadar kazandığını da bilmiyordum, akşam saat 8 dedimmi benim bilgisayar açılır o sebepten marketi hiç düşünmedim😅

Hocam 2 ablamda A101 de calisiyor yani çalışma saatlerini az çok biliyorum o sebebten dolayı markette çalışmak istemiyorum, ama o kadar kazandığını da bilmiyordum, akşam saat 8 dedimmi benim bilgisayar açılır o sebepten marketi hiç düşünmedim😅

Bence A101'e part time gir 19 bin alıyorlar haftada 1 gün izin 6 saat çalışıyorsun 30 dk mola 5.30 saat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı