Kısa Tuşlu Klavye Önerisi

Daha fazla  
Logitech K120 kullanıyorum. Önceden Microsoft'un bir klavyesini kullanmıştım ve çok iyiydi. Tuşları yatık basımı kolay alınabilecek bir klavye var mı? Önceden de klavyeye fazla para vermediğimden ucuz klavye arıyorum. Kendi klavyemi değiştirmemin sebebi de W, A, S, D, F, Q gibi tuşların sertleşmesi, tutukluk yapması yani klavyenin sol tarafı arızalı. Bütçe olarak klavyeye verebilecek fazla bir bütçem yok. 100TL bütçem var desem yeridir. Ama 150-200 TL civarı çok iyi bir klavye olursa düşünebilirim. Tuşları dümdüz olan laptop klavyesi olarak adlandırılan klavyeler var. Bahsettiğim klavye türü öyle bir klavye türü değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuş olarak istediğim gibi. Fiyatı biraz uçuk ama :) indirim gelirse bütçe ayırıp alabilirim, teşekkürler. O fiyatları gördükten sonra benim için markasının bi önemi yok artık. Daha ucuz öneriniz var ise şimdi bile düşünebilirim :D K120 yi sollayabilecek ve ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Yakın zamanda yeni K120 almayı düşünüyorum da. Klavyenin görünüşe pek aldanmıyorum konforlu kullanımı kolay kısa tuşlu ve ucuz olması önceliğim. K120 den yeterli performans aldığım için belki benzeri başka bi klavye daha vardır ve daha çok beğenirim diye düşünerek konuyu açtım. Mekanik olup olmaması pek önemli değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı