Kısa Vadede Frisby PSU Kullanılır mı?

ThArdA18

Hectopat
Arkadaşlar şu an elimde 650W Frisby kasam var. Şu an PSU’yu değiştirsem ileriki zamanda da kasayı değiştirsem olur mu? Ucuz fiyatlı 450-500W PSU arıyorum. Kasa sıcaklığı ekran kartı 60 işlemci 50-55 civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuz tam anlaşılmıyor. Frisby psu'm var ama hemen değiştireceğim demişsiniz. Yeni psu alana kadarki süreyi mi kastettiniz? Zalman, high power gibi 500w psuları ikinci el olarak 100 lira civarına bulabilirsiniz. Ekran kartı ve işlemciniz nedir?

Güç yetmediğinde reset atacak, akım dengesiz olduğunda reset atacak, yıldırım düştüğünde reset atacak. Bunlara katlanabilirseniz kullanabilirsiniz tabii. 6 Frisby'den FSP'ye terfi ettim. Bilgisayar hayatta olduğuna şükrediyor şuan.

Sorunuz tam anlaşılmıyor. Frisby psu'm var ama hemen değiştireceğim demişsiniz. Yeni psu alana kadarki süreyi mi kastettiniz? Zalman, high power gibi 500w psuları ikinci el olarak 100 lira civarına bulabilirsiniz. Ekran kartı ve işlemciniz nedir?
Psu ile ilgili pek olumlu mesaj göremedim bende yenisini almak istiyorum sadece psu değiştirsem kasayı değiştirmesem sorun olurmu diye sormuştum
Psu ile ilgili pek olumlu mesaj göremedim bende yenisini almak istiyorum sadece psu değiştirsem kasayı değiştirmesem sorun olurmu diye sormuştum
  • İşlemci: i5 8600K 3-6 GHz
  • Ekran kartı: GTX 1050 Ti
  • RAM : 8 GB RAM 3000 MHz
  • SSD : Kingston 120 GB
  • HDD: Barracuda 1 TB
  • Anakart : MSI B360 Pro-VD
  • Kasa fan sayısı : 3

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı