Psu ile ilgili pek olumlu mesaj göremedim bende yenisini almak istiyorum sadece psu değiştirsem kasayı değiştirmesem sorun olurmu diye sormuştumSorunuz tam anlaşılmıyor. Frisby psu'm var ama hemen değiştireceğim demişsiniz. Yeni psu alana kadarki süreyi mi kastettiniz? Zalman, high power gibi 500w psuları ikinci el olarak 100 lira civarına bulabilirsiniz. Ekran kartı ve işlemciniz nedir?
Psu ile ilgili pek olumlu mesaj göremedim bende yenisini almak istiyorum sadece psu değiştirsem kasayı değiştirmesem sorun olurmu diye sormuştum
Sorunuz tam anlaşılmıyor. Frisby psu'm var ama hemen değiştireceğim demişsiniz. Yeni psu alana kadarki süreyi mi kastettiniz? Zalman, high power gibi 500w psuları ikinci el olarak 100 lira civarına bulabilirsiniz. Ekran kartı ve işlemciniz nedir?
450 w yeterli gelirmi ve önerebileceğin bir psu varmı ? 200-250 tl arasında olursa daha iyi olur.Böyle bir sistemi frisby markasına emanet etmezdim. Kasadan memnunsanız sadece psu'yu değiştirin.
200-250 TL'ye alacağın 450W'luk bir PSU zaten bir fark yaratmayacak. Yine Frisby kalitesinde olacak.450 w yeterli gelirmi ve önerebileceğin bir psu varmı ? 200-250 tl arasında olursa daha iyi olur.
450 w yeterli gelirmi ve önerebileceğin bir psu varmı ? 200-250 tl arasında olursa daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.