Kısa yoldan boy uzatmak

Makaleler
1
Daha fazla  
1.60 kadar boyum var yanlış hatırlamıyorsam. 74 kilo olmama rağmen göbek belli oluyor ve rahat rahat kilo veremiyorum bunun yüzünden boy uzatmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım? 1.75'e gelebilsem yeter. Yaş 18.

Son düzenleme:
Kilo verirseniz boyunuzda uzar ve boyunuz uzayacağı için kilo vermiş gibi de olursunuz. Yani kilo verin ve bildiğim kadarıyla boy uzatma yöntemi yok. Boy uzatmak için birkaç hareket yapıyorlar ama işe yarıyor mu bilmiyorum.

Kiloyu rahat veremiyorum hocam o yüzden belli boy uzatma yöntemi varsa denemek istiyorum. Protein tozu falan araştırdım da işe yaramaz demişlerdi.

1.60 kadar boyum var yanlış hatırlamıyorsam. 74 kilo olmama rağmen göbek belli oluyor ve rahat rahat kilo veremiyorum bunun yüzünden boy uzatmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım? 1.75'e gelebilsem yeter.
Kardeşim yaşın kaç öncellikle bunu belirtir misin?

18. (5 karakter)

Kardeşim 20-21 yaşına kadar vaktin var, bana kalırsa yüzmeye git ve esneme hareketleri yap ancak ben böyle de uzayacağını düşünmüyorum bunu sadece yapmak istersen diye söyledim. Boy uzaması genetiğe bağlıdır, baban ve annenin boyu uzunsa sen de uzun oluyorsun. Ancak değilse de amcan dayın hala teyze vs. gibilerin boyu uzunsa ve çekik gen'miydi hatırlamıyorum yine uzayabiliyorsun küçük bir ihtimal de olsa. Bunun tek çözümü boy uzatma ameliyatı ancak o da zor bir süreç ve pahalı.

1.60 kadar boyum var yanlış hatırlamıyorsam. 74 kilo olmama rağmen göbek belli oluyor ve rahat rahat kilo veremiyorum bunun yüzünden boy uzatmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım? 1.75'e gelebilsem yeter. Yaş 18.
Doktora git derim. Hala geç kalınmamış ise belki hormon tedavisi uygulanabilir. Eğer geç kalınmışsa bile boy uzatma ameliyatı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…