Kishu coin, ryoshi token baby doge coin, pitbull coin geleceği

Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kendi görüşlerim yakımlarla bu bol sıfırlı coinlerin iyi yerlere gelebileceği önümüzdeki yıllarda 10X 20X görmemek içten değil...pitbull coin de alış satışlarda arzdan %2'lik yakım var, bunun dışında kishu okex borsasında dağıtımı yapılıyor stake gibi...
Bol sıfırlı coin oldukları için benim düşüncem geleceğin potansiyelli meme coinleri olduğudur. Shiba gibi güzel yerlere gelebilirler. Ayrıca hacimleri düşük iyi borsalara geldikçe projelerle iyi yerlere gelebileceğini düşündüğüm 3 meme kripto para.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Pitbull-Community-Review-2021-Everyone-Holds-Everyone-Wins.jpg

Screen-Shot-2021-09-30-at-12.15.35-AM-1280x1667.png

download.jpg

Bende belli bir adetle bu coinleri beklemedeyim.

Dosya Ekleri

• kishu-coin-nasil-alinir.jpg
    kishu-coin-nasil-alinir.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 59
Eki Görüntüle 1259882
Shiba içinde boş deniliyordu Haziranda alan bir kişi 12 x yaptı
1 kişi 12x yaptıysa, binlerce kişi zarar etti. Birileri çok büyük karlar ediyor diye giriyorsunuz o coine, sonra kalıyorsunuz. Doge'un hali ortada...

Adam akıllı coinleri alanlar da köşeyi döndü. (AXS, MANA, GALA, SAND...)

3-5 dolardan fazla atilmamasi gereken tam olarak shitcoinler. Whitepaperlarini okumadim hepsinin birbirine yakin olduguna eminim. Hepsinde; transflerde su kadar yakiyoruz, topluluk destegi, swap uygulamamiz falan yaziyordur eminim.

Aslında olay hacim - arz olayına bakıyor iyi borsalara girdiği zaman ki bunlar projeli coinler önünü açık görüyorum gelecekte hayal olmayacak bu seviyeler yine de ytd koyayım sadece görüşümü paylaşmak istedim
@334155 tepede girdiyse ona yapacak bir şey yok yatırımcıların %75 i kazandı shibada hocam şimdi zarar ediyor olabilir piyasa karışık şu sıralar normaldir o yüzden ama akıllı yatırımcı kazandı gerçekten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı