Kişilik ve erkek olmak üzerine kitaplar okunmalı mı?

Okumaya bile zaman ayıramayacağını söylüyorsun. Sevgiliye ayıracak zamanı nerden yaratmayı planlıyorsun? Aslında kendi sorununun sosyalleşmek olduğunu adın gibi de biliyorsun. Önce bi sosyalleş, sonra flört, sevgili olaylarına bakarsın.

Okumaya zamanım var. Sadece bunu okumaya zaman ayırmalı mıyım bilmiyorum. Okumak istediğim hala çok fazla kitap olduğu için zaman yok gibi geliyor.
Şuan öğrenciyim yarın bir gün işe başlayınca daha da azalacak zaman muhtemelen.

Ayrıca diğer konuda haklısınız. sosyalleşmem lazım ama küçücük bir şehirdeyim(Yozgatta tıp okuyorum) dolayısıyla çıkıp sosyalleşecek yer ve ortam bulamıyorum. Sürekli 2-3 arkadaşımla beraberiz.
Yaşınız kaç? O kitaplar saçmalık.
O kitapların %99u para tuzağı tek tavsiyem kadınların çevresinde kendin olman olur.
Bunlara katılsam da bahsettiğim şeyler bunlar değildi aslında. Mesela eskiden biriyle buluşurken bilinçli olarak yeri karşının seçmesini isterdim. O sıkılmasın ben ona uyarım diyordum. Sonra bu kitapların birini sadece 15 sayfa okudum ve kitapta bunun yanlış olduğu, yeri erkeğin seçmesi gerektiği, genel olarak ilk buluşmaları erkeğin organize etmesi gerektiği yazıyordu. Gidip kız arkadaşlarıma da danıştım onlar da kitapla hemfikir olunca kitaplar daha cazip gelmeye başladı açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…