Kışın dışarıda nasıl sıcak kalınır?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Karsta yaşıyorum ama burada 1 mont 1 sweat ve 1 ince ceket gibi bir şey giyerek insanlar gayet sıcak kalabiliyor. Ben ise kışın 3 çift kalın çorap, 2 mont, 2 ceket, 1 sweat ve hatta bazen fazlasını giyiyorum ve buna rağmen soğuktan donuyorum. Geçen kış USB ısıtıcı aldım yine dondum soğuktan. Acaba zayıf olduğum için mi? 38 kiloyum 15 yaşındayım. Boyum 1.60

Karsta yaşıyorum ama burada 1 mont 1 sweat ve 1 ince ceket gibi bir şey giyerek insanlar gayet sıcak kalabiliyor. Ben ise kışın 3 çift kalın çorap, 2 mont, 2 ceket, 1 sweat ve hatta bazen fazlasını giyiyorum ve buna rağmen soğuktan donuyorum. Geçen kış USB ısıtıcı aldım yine dondum soğuktan. Acaba zayıf olduğum için mi? 38 kiloyum 15 yaşındayım. Boyum 1.60
Zayıfsınız, bir de kan değerlerinizi olcturmenizi tavsiye ederim.

Kan değeri derken? Kandaki oksijen değerim normal. Tansiyonum genellikle 10/6 nabız normal yürürken 80-90 arası. Şeker ölçümü hiç yapmadım. Başka nelere dikkat etmem gerek?
Sağlık ocağına git ve kan ver direkt. Nabızdan çok sende vitaminlerde falan sıkıntı var gibi. Direkt kan ver sağlık ocağında doktorla konuş. Değerlerinde bir sıkıntı var gibi.

Hocam sizde donacak et yok ki nasıl donuyorsunuz :D şaka bir yana kan vermeniz lazım.

Evet, kan veriyorsun sonra sonuçlar çıkınca doktor şu şu sıkıntın var diyecek ona göre ilaç yazar. Ayrıca gerçekten kilo almanız gerekiyor az yemek yiyin :)

Çok mu zayıfım?
Çok yemek yiyorum ama hiç ekmek yemiyorum. Acaba bu yüzden mi kilo almıyorum? Benim yediğim ton balığını, Et'i, Makarna'yı, Pilav'ı hiç kimse yemiyor. Ama kilo alamıyorum.

Çok mu zayıfım?
Çok yemek yiyorum ama hiç ekmek yemiyorum. Acaba bu yüzden mi kilo almıyorum? Benim yediğim ton balığını, Et'i, Makarna'yı, Pilav'ı hiç kimse yemiyor. Ama kilo alamıyorum.
Hocam sizden 5-6 yaş küçük çocuklar 25-30 kilo oluyor. Zayıfsınız maalesef kilo alamamanızın da farklı nedenleri olabilir. Ben de almakta çok zorlanıyorum, kan verdim geçen ve insülin direnci çıktı bende şuanda kilo alabilmek için diyetisyene gidiyorum mesela. Siz bir kan verin sonuçlar çıksın her şey belli olur. Çok fazla tatlı tüketiyor musun? Ailende şeker hastalığı var mı? Aklıma gelen bir neden insülin direnci yani. Sıkıntı şu ki bu insülin direnci herkeste farklı etki bırakıyor nedense. Benim babam biraz kilo vermek istiyor direnç yüzünden veremiyor ben almak istiyorum direnç yüzünden alamıyorum. Tabii ki sizde kesinlikle insülin direnci var gibi bir şey söyleyemem. Doktorunuz kan sonuçların hakkında konuşsun yanına da kilo alamıyorum diye ekleyebilirsiniz. Rahat olması için sağlık ocağına gidin bence.

Hocam sizden 5-6 yaş küçük çocuklar 25-30 kilo oluyor. Zayıfsınız maalesef kilo alamamanızın da farklı nedenleri olabilir. Ben de almakta çok zorlanıyorum, kan verdim geçen ve insülin direnci çıktı bende şu anda kilo alabilmek için diyetisyene gidiyorum mesela. Siz bir kan verin sonuçlar çıksın her şey belli olur. Çok fazla tatlı tüketiyor musun? Ailende şeker hastalığı var mı? Aklıma gelen bir neden insülin direnci yani. Sıkıntı şu ki bu insülin direnci herkeste farklı etki bırakıyor nedense. Benim babam biraz kilo vermek istiyor direnç yüzünden veremiyor ben almak istiyorum direnç yüzünden alamıyorum. Tabii ki sizde kesinlikle insülin direnci var gibi bir şey söyleyemem. Doktorunuz kan sonuçların hakkında konuşsun yanına da kilo alamıyorum diye ekleyebilirsiniz. Rahat olması için sağlık ocağına gidin bence.

Aşırı tatlı tüketiyorum. Annemde tansiyon 22'yi görüyor. Babamda ise kan şekeri 200'ü geçiyor. Babamın annesinde ise kan şekeri 600 oluyordu vefat etmeden önce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı