Kışın ısınmak artık lüks mü oldu?

Sağolun. Bu arada adımı nerden biliyorsunuz?
Seni tanımamak mümkün mü? Yazım şeklinden kim olduğunu belli ediyorsun, Aydın Didim'de oturduğunu ve babanla arandaki sorunları her zaman söyleyip duruyorsun. Ayrıca eski isimlerin de gözüküyor. Şimdiki ismin de ensest animesindeki oğlanın adı, umarım onu örnek almıyorsundur diyeceğim de kullanıcı adı yaptığına göre durum farklı.

Odanın kapısını kapat ve herhangi bir işlemci test programı aç sorunun çözülür .

Ülkeden bir haber yaşıyormuşsun gibi yazmışsın önceki isminden anladım konunun amacını.
Anlamadım?
Bu şekilde yazan tek ben değilimdir hocam ya... Özgün bir insan değilim neticede.

Aynen kanka, adamın işi gücü yok gelip burada bize muhalefet partinin acındırma programını uyguluyor. Küçük yaşta kimsenin bu kadar güzel yazabileceğini düşünmüyormuşmuş. Kullandığı ana dilini güzelce öğrenirse her türlü güzel yazar, güzel konuşur. Adam derdini anlatmak istemiş, o da biliyor internetten elektrik zammı hakkında bilgi almayı.

Bizimki vatandaşı değil de kendisini düşünüyor.
Yazın ayrı, kışın ayri, baharda ayri sarayda kaliyor.

Ilık suyla elimi yıkadıktan sonra, bakın ne oldu görün... İşte odam ve genel olarak ev bu kadar soğuk...

Son düzenleme:
Evet artık maalesef lüks bir duruma dönüştü. Geçtiğimiz aylarda 100-150 civarı gelen faturamız bu ay 400 geldi ayrıca evde sadece doğal gaz sobası yanıyor. Diğer odalar zaten kutuplara dönüşmüş durumda. Tek odada ısınmaya çalışıyoruz oda 400 TL geliyorsa diyecek bir şey bulamıyorum.

Tek yaşıyorum ev merkezi ısıtma sabah akşam yanıyor. Ayda 500 TL ödüyorum, elektrik bu ay 122 gelmiş. Kısacası yaşamak lüks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…