Kişisel alanda arkadaşlar nereden bulunabilir?

pinkdarkin

Centipat
Daha fazla  
Doğru birçok farklı alana ilgi duyuyorum ama bu konularda arkadaş nasıl bulacağım, bilmiyorum. Bu adamlar nerede toplanıyorlar bir fikrim yok. Unreal Engine 5, C++, Blender, Premiere Pro gibi alanlarda çalışan uğraşan insanlarla tanışmak, arkadaş olmak istiyorum ama aklıma bu adamları nereden bulabileceğim gelmiyor. Bir tek Discord diye düşünüyorum ama gerçekten başka bir yer falan yok mu?

Doğru birçok farklı alana ilgi duyuyorum ama bu konularda arkadaş nasıl bulacağım, bilmiyorum. Bu adamlar nerede toplanıyorlar bir fikrim yok. Unreal Engine 5, C++, Blender, Premiere Pro gibi alanlarda çalışan uğraşan insanlarla tanışmak, arkadaş olmak istiyorum ama aklıma bu adamları nereden bulabileceğim gelmiyor. Bir tek Discord diye düşünüyorum ama gerçekten başka bir yer falan yok mu?
Facebook ve X gruplarda dolaşın?

Reddit kullanın ilgi alanına yakın insanlar en çok orda.

Böyle ortamlara girdiğin anda 100 tane mesaj DM kutunda beliriyor "ben şöyle geliştiriciyim, şöyle yaparım, geliştiriciye ihtiyacın varsa makul fiyatım"hintlilerin işgal ettiği topluluklarla dolmuş her yer.

Diğer arkadaşların dediği gibi Reddit diğerlerine göre daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı