asauult
Kilopat
Fortnite Craft sistemi ve animasyon film gibi tasarımı hoşuma gitmiyor.Tamam da Fortnite her sezon tamamen değişiyor. Silahlar mekanikler hepsi tamamen gidiyor.
Fortnite Craft sistemi ve animasyon film gibi tasarımı hoşuma gitmiyor.Tamam da Fortnite her sezon tamamen değişiyor. Silahlar mekanikler hepsi tamamen gidiyor.
Fortnite Craft sistemi ve animasyon film gibi tasarımı hoşuma gitmiyor.
Fortnite craft sistemi ve animasyon film gibi tasarımı hoşuma gitmiyor.
Üç oyun da berbat. Oynamamak daha iyi olur. Yıllarca oynadım ve en üst ranklara ulaştım üçünde de. Hepsini bırakma sebebi mi aşağıya yazıyorum;
Free Fire'ı Hindistan'lı yıllardır oyunu oynayan hayatsızlar oynuyor artık sadece. Rank sistemi diğer iki oyuna kıyasla daha keyifli ancak 5V5 modunun vasatlığı, sadece 60FPS oynanabilmesi (emulatörlerde 60'ın üzerine muhtemelen çıkılabilir), silah skinlerinin silahınızın gücünü arttırması ve mekaniklerin kütük gibi oluşu oynamamak için nedenler bunlar.
PUBG Mobile gereksiz Event'lerle doldu. Oyunun Battle Royale modundakiler aşırı ezbere, dümdüz oynuyor. %95'i sadece aimfight atmaya çalışıyor. Bir yerden sonra rakibin nerede neyi yapacağını anlıyorsunuz bu da her maçın birbirinin aynısı olmasına sebep oluyor. Rank atlamak bir mobil oyuna göre aşırı yavaş kalıyor. Ki zaten taç rankının üzerinde herkes aynı oynuyor bu yüzden hangi rankta olduğunuzun hiçbir önemi kalmıyor. Scrim girilmeyecekse oynanmaz. Ki PC ile de scrimlere giremezsiniz.
Codm'i Amerikalı parayı basan kişiler oynuyor. Rankedda 5V5 tarafı tam bir maç zevki veremiyor, Battle Royale modu da PUBG Mobile kadar düzgün ve zevkli değil. Ayrıca ranked modda sizi direkt en üst ranklardan birine atıyor bu yüzden rank atlama zevkini de yaşayamıyorsunuz. Valorant'ta direkt yücelikten başlamak gibi. Herkes en üstteki 4 ranka sıkışmış bu yüzden karşınıza her türden adam gelebiliyor.
3 oyun da oynanmaz. Aralarında en oynanabilir olan PUBG Mobile yine de.
Battlefield kafası bir oyun oynamak isterseniz Delta Force öneririm. 5V5 FPS isterseniz de standoff 2. şu an piyasada düzgün Battle Royale yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.