Kişisel bakım ve postür düzeltme önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar hem evde postür çalışacağım. Yandan görünümden boynum dik durmuyor işte ve bakım için bir öneriniz var mı yüz vs? Şunları almayı düşünüyorum da yüzüme C vitaminli bir şey süremiyorum. Alerji ve bana bir adet de güneş kremi önerirseniz çok iyi olur 👌

Not: Ekstra postür nasıl düzeltebilirim evde, spor malzemeleriyle düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sırt korsesi alın internetten spor örneklerini her gün uygulayın ayrıca C vitaminli yüz temizleme jeli almanızı öneririm yağları temizliyor kemik gelişiminizi destekleyin bir de çikolatalı süt alın paket arada iyi gider :D

Boynun dik durması için etrafındaki kasları güçlendirmeniz gerekir hocam bu yüzden chin tuck öneriyorum ve günlük yüz masajı yüzünüze çok iyi gelir hem yüzdeki kan akışını hızlandırır hem de yüzünüze daha genç bir görünüm kazandırır. YouTube'da Masumi Channel diye bir hanım ablamız var her türlü masaj ve egzersiz videosu bulabilirsiniz yüz ve boyun bölgeleri için özellikle. Hocam cilt tipiniz nedir ve akne probleminiz var mıdır?

Hocam sırt korsesi alın internetten spor örneklerini her gün uygulayın ayrıca C vitaminli yüz temizleme jeli almanızı öneririm yağları temizliyor kemik gelişiminizi destekleyin bir de çikolatalı süt alın paket arada iyi gider :D

Sırt korsesi uzun süre kullanamam bir süre olabilir spor malzemesi olarak ne almalıyım?
C vitaminli kullanamam tahriş ediyor yüzümü süt vs içmem lazım evet boyumda uzaması lazım nasıl olacak bilmiyorum 1.71 boyum ve kısa geliyor bana

Boynun dik durması için etrafındaki kasları güçlendirmeniz gerekir hocam bu yüzden chin tuck öneriyorum ve günlük yüz masajı yüzünüze çok iyi gelir hem yüzdeki kan akışını hızlandırır hem de yüzünüze daha genç bir görünüm kazandırır. YouTube'da Masumi Channel diye bir hanım ablamız var her türlü masaj ve egzersiz videosu bulabilirsiniz yüz ve boyun bölgeleri için özellikle. Hocam cilt tipiniz nedir ve akne probleminiz var mıdır?

Hocam öncelikle teşekkürler yorumunuz için kasların güçlenmesi lazım evet ve fiziğim de az düzeltmeliyim neler almalıyım evde spor için veya fitnesse gitsem daha mı iyidir hiç gitmedim o ortama vs?
Yüzüm temiz sivilce pek çıkmaz ama şu an mesela yüzüm yağlı

Sırt korsesi uzun süre kullanamam bir süre olabilir spor malzemesi olarak ne almalıyım?
C vitaminli kullanamam tahriş ediyor yüzümü süt vs içmem lazım evet boyumda uzaması lazım nasıl olacak bilmiyorum 1.71 boyum ve kısa geliyor bana

Hocam öncelikle teşekkürler yorumunuz için kasların güçlenmesi lazım evet ve fiziğim de az düzeltmeliyim neler almalıyım evde spor için veya fitnesse gitsem daha mı iyidir hiç gitmedim o ortama vs?
Hocam C vitamini yüzünüzü neden tahriş ediyor özellikle bu jelleri hissetmiyorsunuz bile

Hocam spor salonuna gidebilirsiniz ortam hakkında bir sorununuz olmasın herkes kendi halinde, eğer evde spor düşünüyorsanız ve kilonuz fazlaysa kollu koşu bandı öneririm. Hem kollarınız hem de alt vücut çalışır ve en iyi yönü önüne telefonunuzu koyarak bir dizi veya film izlerken koşu yapabilmenizdir böylece sıkılmazsınız ve zaman çabuk geçer, fakat yanında sağlıklı bir diyet yapmazsanız emin olun bu önereceklerim pek bir işe yaramaz. Sağlıklı bir bağırsak en önemlisidir. Cildiniz yağlı ve hassas ise size hafif bir yüz temizleyici ve nemlendirici onericem. Nemlendirici çok önemli eğer yüzünüzü yıkadıktan sonra sürmezseniz yüzünüz kendini nemlendirmek için daha fazla yağ uretecektir ve bu gozenekleri tıkayabilir bu yüzden dikkat edelim hocam. Yüz yıkama Jeli için Nivea derma Skin Clear ya da CeraVe foaming facial cleanser normal to oily skin (bu biraz ağır gelebilir cildiniz çok hassas ise). Nemlendirici olarak ferahlatıcı ve sakinleştirici etkisi olan Neutrogina sivilce karşıtı %0.5 salisik asit içeren yağsız yüz nemlendiricisi öneriyorum. Güneş kremi olarak da La Roche Posay Anthelios spf 50 tinted mineral öneriyorum, çabuk yedirilebilen bir yapısı ve cilt tonunu eşitleme özelliği de vardır.

Hocam C vitamini yüzünüzü neden tahriş ediyor özellikle bu jelleri hissetmiyorsunuz bile

Bilmiyorum C vitaminli güneş kremi de aynı o şekil alerji yapıyor şu ikisi nasıl alacağım?

IMG_7401.jpeg

Hocam spor salonuna gidebilirsiniz ortam hakkında bir sorununuz olmasın herkes kendi halinde, eğer evde spor düşünüyorsanız ve kilonuz fazlaysa kollu koşu bandı öneririm. Hem kollarınız hem de alt vücut çalışır ve en iyi yönü önüne telefonunuzu koyarak bir dizi veya film izlerken koşu yapabilmenizdir böylece sıkılmazsınız ve zaman çabuk geçer, fakat yanında sağlıklı bir diyet yapmazsanız emin olun bu önereceklerim pek bir işe yaramaz. Sağlıklı bir bağırsak en önemlisidir. Cildiniz yağlı ve hassas ise size hafif bir yüz temizleyici ve nemlendirici onereceğim. Nemlendirici çok önemli eğer yüzünüzü yıkadıktan sonra sürmezseniz yüzünüz kendini nemlendirmek için daha fazla yağ uretecektir ve bu gozenekleri tıkayabilir bu yüzden dikkat edelim hocam. Yüz yıkama Jeli için NIVEA derma Skin Clear ya da CeraVe foaming facial cleanser normal to oily skin (bu biraz ağır gelebilir cildiniz çok hassas ise). Nemlendirici olarak ferahlatıcı ve sakinleştirici etkisi olan Neutrogina sivilce karşıtı %0.5 salisik asit içeren yağsız yüz nemlendiricisi öneriyorum. Güneş kremi olarak da La Roche Posay Anthelios spf 50 tinted mineral öneriyorum, çabuk yedirilebilen bir yapısı ve cilt tonunu eşitleme özelliği de vardır.

Kilom çok yok az kas olsun diye bir dumble veya başka şeyler alabilirim zaten günde 10-20 bin adım atıyorum ;) Fizik güzel olsun diye

Bioderma veya Lancaster marka güneş kremleri çok iyi. Bioderma 30 spf akn mat kullanıyorum ve memnunum (Orta doğu ülkelerinden birinde 1.5 ay kaldım oranın güneşi anında yakar ona rağmen krem beni korudu).

Bilmiyorum C vitaminli güneş kremi de aynı o şekil alerji yapıyor şu ikisi nasıl alacağım?

Eki Görüntüle 2572786

Kilom çok yok az kas olsun diye bir dumble veya başka şeyler alabilirim zaten günde 10-20 bin adım atıyorum ;) Fizik güzel olsun diye
Hocam gösterdikleriniz süper, alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2572786

Nemlendiricinin spfli olanı da var fakat gece ve gündüz olarak ayrılıyor, buna da bir göz atınız hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20250912_134512.jpg
    IMG_20250912_134512.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 5
Bioderma veya Lancaster marka güneş kremleri çok iyi. Bioderma 30 spf AKN mat kullanıyorum ve memnunum (Orta doğu ülkelerinden birinde 1.5 ay kaldım oranın güneşi anında yakar ona rağmen krem beni korudu).

Limk atar mısınız çok güneşe mağruz kalmıyorum orta bir şey.

Hocam gösterdikleriniz süper, alabilirsiniz.

Nemlendiricinin spfli olanı da var fakat gece ve gündüz olarak ayrılıyor, buna da bir göz atınız hocam.

Spfli ne oluyor bence gerek yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı