Kişisel bilgilerimi oyunda söylediler

Bulutben2

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft anarchy oynarken bir anda bilgilerim sohbet kısmında yazıldı bu nasıl oldu hiçbir fikrim yok yardım edin Discord token im bile yazıldı en önemlisi mailim yazıldı. Masaüstündeki dosya ismi bile yazıldı.

Karakola mı? Sen şaka mısın be.

Kaspersky indiriyorum umarim bulur virusu BitDefender bulmadı.

Indirdim ama indirdigimde trojan falan bir şeyler dedi bende onlara ıgnore dedim umarim yanlış bir şey yapmamisimdir.

İndir. Tarama yap.

Bu konuyu okuyup log paylaşın.

Logu paylasamamki telefondam giriyorim mailim calinmasin diye.

simdi virus buldu onlari karantinaya alip sildim virusler gittimi yoksa varmidir hala aşırı gerginim

Ama içimde hala gittmedi gibi bir his var.

Son düzenleme:

simdi virus buldu onlari karantinaya alip sildim virusler gittimi yoksa varmidir hala aşırı gerginim

Ama içimde hala gittmedi gibi bir his var.
Neden bu kadar stres yapıyorsunuz ki? Beni de ifşaladılar T.C'me kadar takmadım kafaya.

İmkanınız varsa format atın, temiz kurulum yapın. Daha sonra bilgilerinin çalındığından şüphelendiğiniz bütün hesaplarınızın şifrelerini değiştirin. Bir dahaki sefere de bu tarz bilinmeyen kaynaklardan dosya indirirken en azından VirusTotal’den kontrol edin.

Technopat’ın Windows 11 kurulum rehberi YouTube videosunu aşağıya bıraktım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…