"Kişisel bilgisayarınız bir dakika içinde yeniden başlatılacaktır" hatası

baydirmanberkan

Hectopat
Bilgisayar açılıyor, geri kapanıyor. Sürekli bu hatayı alıyorum. Mavi ekran hatası değil.

Dosya Ekleri

• 9B1C00B9-EB63-4928-A9CE-B104E879A380.jpeg
    9B1C00B9-EB63-4928-A9CE-B104E879A380.jpeg
    217,5 KB · Görüntüleme: 374
Son düzenleyen: Moderatör:
  • Adım #1: Bilgisayarınızı güvenli modda açın.
  • Adım #2: Komut İstemi ekranını yönetici olarak çalıştırın.
  • Adım #3: sfc /scannow yazın ve Enter’a basın.
  • Adım #4: Denetleyicinin işlemi tamamlamasını bekleyin.
  • Adım #5: Bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Adım #6: Hatanın devam edip etmediğini kontrol edin.

Bak bana bu olay yeni oldu 1 ay önce maalesef bilgisayarın işlemcisi gitmiş o yüzden oluyormuş bilgisayarı yaptırdım ama yanında yeni bilgisayarda aldım.

Başka işlemcim var değiştirip tekrar deneyeceğim. İşlemcimi zorlayacak bir şey yaptığımı sanmıyorum. USB format atacağım olmadı.
  • adım #1: bilgisayarınızı güvenli modda açın.
  • adım #2: komut istemi ekranını yönetici olarak çalıştırın.
  • adım #3: sfc /scannow yazın ve enter'a basın.
  • adım #4: denetleyicinin işlemi tamamlamasını bekleyin.
  • adım #5: bilgisayarı yeniden başlatın.
  • adım #6: hatanın devam edip etmediğini kontrol edin.

Deneyeceğim teşekkür ederim.

Başka işlemcim var değiştirip tekrar deneyeceğim. İşlemcimi zorlayacak bir şey yaptığımı sanmıyorum. USB format atacağım olmadı.

Deneyeceğim teşekkür ederim.
İşe yaradı mı? Yaradıysa nasıl yapılacağını anlatma şansınız var mı? Pek bilgisayar bilgim yok güvenli modda nasıl çalıştırılacağını vs bilmiyorum

İşe yaradı mı? Yaradıysa nasıl yapılacağını anlatma şansınız var mı? Pek bilgisayar bilgim yok güvenli modda nasıl çalıştırılacağını vs bilmiyorum.

İşlemciden kaynaklı değilmiş, HDD mi değiştirdim, SSD aldım SSD'ye Windows kurdum, HDD oyun vb olarak kullanıyorum. Şu an herhangi bir sorun yok işlemcimi değiştirdiğimdede aynı sorun vardı HDD de sorun varmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı