Kişisel bilgisayarınız bir hatayla karşılaştı hatası

Sabah BIOS'a girerken yanlışlıkla F11'e basıp Setup'a girdim oradan benim Harddisk'i seçtim bir şeyler oldu bilgisayar açıldı. Sonra takıldım biraz 1 saat sonra "kişisel bilgisayarınız bir hatayla karşılaştı" diye bir hata geldi PC yeniden başlatıldı. Olur böyle deyip umursamadım ama şimdiye kadar 3 veya 4 kere bu oldu. 2 saatte bir 3 saatte bir aralıklarla oldu. Çözümü nedir? Format atsam geçer mi?

technopat.zip
BIOS'ta klavye mouse çalışmıyor bir şeyi elleyemiyorum oradan ek bilgi olarak bunuda yazıyım reis.
Bir daha oldu başarısız: vgk.sys diyor Valorant'la alakalı galiba System service exception diyor.
Vanguard'ı kaldırdım bilgisayardan yine mavi ekran verip açıldı şimdi bekliyorum bir daha verecek mi diye. Olmadı format atıcam sizin yanıtınızı bekleyip.

Son düzenleme:
Onuda denedim olmuyor
tanıdık bi abi var bilgisayarcı yarın ona götürürüm o zaman flashla birlikte o halleder belki
Yardımın için çok teşekkür ederim söylediklerini sildim bidahada indirmem valla. adamsın birdaha olursa yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…