Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor

Daha fazla  
2 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Daha önce böyle bir problem yoktu, önce mouse donuyor birkaç saniye sonra kapanıyor. Yeniden başlıyor ve tekrar kapanıyor. 2 kez üst üste kapandı şu an sıkıntı yok. Sorun nedendir? Çok ısınmıyor da. ISLC v1.0.2.1 kullanıyorum, bununla ilgisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
:/ böyle bir yüz işareti çıkandan ise bende de aynısı oluyordu bendeki sebep, KMSPICO ile korsan Win10 kullandığım içindi kayıt defterini bozup sistemi yıpratmıştı. Bazı arkadaşlarda touchpad yüzünden bazılarında da donanımsal olarak RAM yüzünden olabiliyor. Hata kodunu paylaş bakalım.

Testi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı hocam. Başka bir şey olabilir mi?
Hata kodu derken, fotoğrafını mı çekeyim? Benim Win 10 key almıştım 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. 1 hafta önce bilgisiyarıma ram takmıştım 1 haftadır aynı hatayı yaşıyorum. Rami tak çıkar yaptım olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…