B BatuhanErtk Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar birden bu hatayı verdi. Anlamadım. Anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Minidump =Meet Google Drive – One place for all your files Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2015
Arkadaşlar birden bu hatayı verdi. Anlamadım. Anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Minidump =Meet Google Drive – One place for all your files
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2015 #2 Ekran kartı sürücünü temiz kurulum ile güncelle ve diğer sürücülerin güncel olduğuna emin ol. Artı 0 Eksi
KS KS B BatuhanErtk Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #3 Ekran kartı sürücüsü güncel diyor fakat diğer sürücüleri nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Bu arada Windows 8.1 geçtim daha öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücüsü güncel diyor fakat diğer sürücüleri nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Bu arada Windows 8.1 geçtim daha öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım.