Arkadaşlar daha daha demin bu sorunla karşılaştım yeniden başlattıktan sonra açıldı ama niye birden böyle oldu anlamadım YouTube'den video izliyordum yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Yahu bilmediğiniz konulara cevap yazmayın! Bu kadar zor mu? Yok efendim ısınma kaynaklı olabilirmiş de, laptopsaymış da bilmem neymiş. Mavi ekranın laptop olmasıyla ne alakası var?
Bir kullanıcı da "Format at" demiş. Format atmakla mavi ekran mı çözülür? Başka bir kullanıcı da "Hata kodunu internette arat" demiş. Mavi ekran analizi o kadar kolay olsaydı kimi konular üzerinde kimi zaman yarım saat, kimi zaman bir saat harcamazdık.
Ortada dosya yokken bilip bilmeden konuşmayın. Konu sahibini yanlış yönlendirmekten başka yaptığınız yok.
Ek bilgiden zarar gelmez mavi ekran eğer Windows dosyalarında hasar yoksa sorun çözmez.
Bilgisayar gereğinden fazla ısınırsa (işlemciye göre değişir ama çoğunda kritik sıcaklık 100 derecedir) kendini zorla kapatır.
Yahu bilmediğiniz konulara cevap yazmayın! Bu kadar zor mu? Yok efendim ısınma kaynaklı olabilirmiş de, laptopsaymış da bilmem neymiş. Mavi ekranın laptop olmasıyla ne alakası var?
Bir kullanıcı da "format at" demiş. Format atmakla mavi ekran mı çözülür?
Ortada dosya yokken bilip bilmeden konuşmayın! Konu sahibini yanlış yönlendirmekten başka yaptığınız yok.
O dosyayı MediaFire'ye yükleyip paylaşım bağlantısını bizimle paylaşın.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.