Kişisel Bilgisayarınızın Onarılması Gerekiyor

• Konuyu başlatan 72837
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.189

72837

Megapat
Merhaba arkadaşlar

Eve gelip bilgisayarı açtığımda böyle bir hata ile karşılaştım. Hiç bir müdahelede bulunmadım pc ye. Çözümü nedir? (klavye ve mouse da çalışmıyor)

IMG_20150402_160303.jpg

Kardeş kusura bakma ama hiçbirşey yapılmayan bilgisayar bu hale gelmez. Belki son kapattığında yaptığın bir şey bu duruma sebebiyet vermiştir ? İlk başta hack, crack yada hile programları yada internette ne olduğunu bilmediğin şeylere çok dalman olabilir. Sisteme format atmanı öneririm tabi bundan önce verilerini yedekle. Herhangi bir LiveCD iş görür sanırsam. Ben arkadaşımın verilerini Ubuntu Live CD'si ile kurtarıp sistemine format atmıştım misal...

Kardeş kusura bakma ama hiçbirşey yapılmayan bilgisayar bu hale gelmez. Belki son kapattığında yaptığın bir şey bu duruma sebebiyet vermiştir ? İlk başta hack, crack yada hile programları yada internette ne olduğunu bilmediğin şeylere çok dalman olabilir. Sisteme format atmanı öneririm tabi bundan önce verilerini yedekle. Herhangi bir LiveCD iş görür sanırsam. Ben arkadaşımın verilerini Ubuntu Live CD'si ile kurtarıp sistemine format atmıştım misal...

Sorun çoktan çözüldü. Gerçekten hiçbir şey yapmadım. Her zaman kullandığım programları kullandım. Durup dururken oldu. Format çözmedi işi. Servise verdim. BIOS ayarı ile halletmişler sorunu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı