Kişisel eşyalarımı başkasının kullanması beni rahatsız ediyor

sizinde dediginiz gibi tek yol hayır demek gibi gözüküyor fakat hayır demekten başka bir yol olmalı herhangi bir insana hayır derim ama ona diyemem başka bir yol olmalı

Benim söyle bir huyum vardır, kıyafet yastık gibi şeyleri sadece ben kullanmam gerekir mesela benim kıyafetimi baska birisinin kullanması beni cok fazla rahatsız eder ama sadece bu tarz kişisel eşyalarda böyleyimdir. Kuzenim bize her geldiginde bir kıyafetimi gözüne kestirip giyim mi deyip alıp gidiyor ama sorun şurada geri vermiyor ve cok pis kullanıyor. İlla benim tekrar geri istemem gerekiyor ve bu çok fazla oldugu gibi garip de gelmeye başlıyor, vermemek istedigimi belli ediyorum aslında ama o bunu takmıyor. Mesela bunu giyim mi dediginde hayır diyemeyecegimi biliyor ama bunu fark etmiyormuş gibi yapıyor bunu ona daha nasıl fark ettirebilirim canımdan usandım.

Kişisel eşyalarını paylaşman sağlık açısından iyi değil kesinlikle hayır demelisin her ne tepki verirse versin kişisel eşyanı alan kişi.

Hayır demekten başka bir yol olmalı herhangi bir insana hayır derim ama ona diyemem başka bir yol olmalı.

Demelisin öyle olmaz kesinlikle ailesinede bu durumu anlatabilirsin.

Hayır demekten başka bir yol olmalı herhangi bir insana hayır derim ama ona diyemem başka bir yol olmalı.
Böyle bir lüksün yok. Belli ki yaşı çok büyük olan bir arkadaşımız değilsin. Sınırlarını belirle ve kimsenin o sınırları aşmasına izin verme, insanların o sınırı aşmasına izin verirsen saygı görmezsin. Hayır de ve sınırlarını belirt, yaptığının hoşuna gitmediğini açık ve net olarak dile getirmelisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı