Kişisel Gelişim Kitap Önerisi

İsmi komik ve gerçekten güzel bir kitap, tavsiye ederim. Hoş bir anlatıma sahiptir. Kitabın adının neden bu olduğunu da anlatıyor kitapta.

Kitabın adının bu olmasının sebebi, bir İngilizce sınavında cümlenin yanlış çevrilmesi ve cevap olarak kağıda yazılması.

Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır (ciltsiz) - Ahmet Şerif İzgören | kitapyurdu.com

Bir de SIR isimli bir kitap vardı ama onu bulamadım.

Düzeltme:

Buldum kitabın adı Gerçek Sır imiş. Bu da hoş bir kitaptır. Nasıl çalışılması gerektiği ile ilgili çok güzel örnekleri ve öğütleri var.

Gerçek Sır - Cengiz Erşahin | kitapyurdu.com

Son düzenleyen: Moderatör:
İsmi komik ve gerçekten güzel bir kitap, tavsiye ederim. Hoş bir anlatıma sahiptir. Kitabın adının neden bu olduğunu da anlatıyor kitapta.

Kitabın adının bu olmasının sebebi, bir İngilizce sınavında cümlenin yanlış çevrilmesi ve cevap olarak kağıda yazılması.

Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır (ciltsiz) - Ahmet Şerif İzgören | kitapyurdu.com

Bir de SIR isimli bir kitap vardı ama onu bulamadım.

Düzeltme:

Buldum kitabın adı Gerçek Sır imiş. Bu da hoş bir kitaptır. Nasıl çalışılması gerektiği ile ilgili çok güzel örnekleri ve öğütleri var.

Gerçek Sır - Cengiz Erşahin | kitapyurdu.com
Yorumunuz için teşekkürler. İlk önerdiğiniz kitabı bir arkadaşımda buldum ve beğendini söyledi. Yarın başlamayı düşünüyorum. 2. kitapta ilgimi çekti ama biraz daha araştırma yaptıktan sonra kararımı vericeğim.

1) İkna Psikolojisi:Teori ve Pratik Birarada
2) Dil İllüzyonları
3) Beden Dili (Bir FBI Ajanından)
4) Üstün Erkeğin Yolu
5) Evet! İknanın Bilimsel Olarak Kanıtlanmış 50 Yolu
6) Bilgiyle Sohbet
7) Aptalı Tanımak
8) Nutuk
9) Atatürkçülük 1: Atatürk'ün Görüş ve Direktifleri
10) Zamanın Kısa Tarihi
11) Zamanın Daha Kısa Tarihi
12) Şu Çılgın Türkler
13) Diriliş: Çanakkale 1915

Kitaplarını okudum, kişisel gelişimime katkıları oldu. Herkese tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı