ROG Gladius 3 Wireless çift tıklıyor

Penta teknoloji bakıyo servis raporu vermiyorlar hemen kontrol etmeden geçişyiriyolsr kusuru yok ya da kullanıcı hatası diye

Penta teknoloji bakıyo servis raporu vermiyorlar hemen kontrol etmeden geçişyiriyolsr kusuru yok ya da kullanıcı hatası diye
Sizin şikayetvar sitesindeki gönderinizi gördüm. Burada çift tıklıyor demişsiniz ama orada sadece tuşları sallanıyor demişsiniz. Onlara da belirttiniz mi çift tıkladığını?

Benim faredeki sıkıntıların videoları:

Sizin Şikayetvar sitesindeki gönderinizi gördüm. Burada çift tıklıyor demişsiniz ama orada sadece tuşları sallanıyor demişsiniz. Onlara da belirttiniz mi çift tıkladığını?

Benim faredeki sıkıntıların videoları:

Hocam çift tıklama geçti bende bir süre sonra onun içinde garantiye vercektim geçinde vazgeçtim ama sonra çok sıkıntı yaratmaya başladı o yüzden ayrıyeten gönderdim böyle dediler THH taşıdım konuyu hayırlısı bakalım.

Hocam çift tıklama geçti bende bir süre sonra onun içinde garantiye vercektim geçinde vazgeçtim ama sonra çok sıkıntı yaratmaya başladı o yüzden ayrıyeten gönderdim böyle dediler THH taşıdım konuyu hayırlısı bakalım.
Umarım olumlu dönüş alırsınız. Ben de yarın kargolayacağım. Umarım sıkıntı çıkarmazlar. Tamir değil de sıfırıyla değişim derlerse çok iyi olur.

Umarım olumlu dönüş alırsınız. Ben de yarın kargolayacağım. Umarım sıkıntı çıkarmazlar. Tamir değil de sıfırıyla değişim derlerse çok iyi olur.

Tamir derler penta teknoloji çok kötü daha servis raporunu vermediler böyle ilgisiz kötü bir teknik servis görmedim 1 günde kontrol ettiler ve bana söylemeden kargoya verdik deidler :D komedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı