Kişisel kullanım için laptop önerisi

BlueJayss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Aşağıda listelediğim dizüstü bilgisayar modelleri arasından hangisini tercih etmem gerektiği konusunda tavsiyenize ihtiyacım var. Bu cihaz, ağırlıklı olarak internet kullanımı ve temel ofis uygulamaları için kullanılacak. Ancak, bu kullanım amacıyla bile olsa, uzun ömürlü ve dayanıklı bir ürün seçmek istiyorum. Listeyi Bosna Hersek'te satış yapan bir siteden aldım, bu nedenle fiyatlar da o bölgeye aittir.

Şimdiden öneri ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    451 KB · Görüntüleme: 543
  • 2.png
    2.png
    445,4 KB · Görüntüleme: 391
  • 3.png
    3.png
    448,3 KB · Görüntüleme: 521
  • 4.png
    4.png
    434,8 KB · Görüntüleme: 554
19 i5 12450H olduğu için iyi ama Acer bulursan daha dayanıklıdır Lenovo'ya kıyasla zira yazılım hocamız üniversite de 8 yıldır Acer kullanıyor.
Dayanıklı derken ne anlamda? Lenovo,Asus,Acer,HP gibi kaliteli ve bilindik markalar olduktan sonra ve kronik sorun olmadıktan sonra yok ASUS daha kaliteli, Acer daha dayanıklı gibi yorum yapmak yerine bileşenlere göre kıyaslamak her zaman daha mantıklıdır.

19 i5 12450H olduğu için iyi ama Acer bulursan daha dayanıklıdır Lenovo'ya kıyasla zira yazılım hocamız üniversite de 8 yıldır Acer kullanıyor.
Marka genellemesi yapmak çok saçma. Üründen ürüne, kullanım koşullarına göre değişir.

Bütün arkadaşların değerli tavsiyeleri için teşekkür ederim. 19 numaralı üründe karar kıldım tavsiyeleriniz ışığında çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı