just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Nisan 2022 #21 Silinen üye dedi: Sonunda kişilik türü yazan birisi Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl anlıyoruz veya testi vs mi var?
Silinen üye dedi: Sonunda kişilik türü yazan birisi Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl anlıyoruz veya testi vs mi var?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 6 Nisan 2022 #22 Silinen üye dedi: Saç dökülmesinden çok korkuyorum geçmiş olsun. Sonunda kişilik türü yazan birisi UwU. Saçı anladımda bu nasıl oldu Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, babamın genlerinden aldım sanırım. Tenim siyahımsı ve beyazımsı işte. Tam ortalaması.
Silinen üye dedi: Saç dökülmesinden çok korkuyorum geçmiş olsun. Sonunda kişilik türü yazan birisi UwU. Saçı anladımda bu nasıl oldu Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, babamın genlerinden aldım sanırım. Tenim siyahımsı ve beyazımsı işte. Tam ortalaması.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.211 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 6 Nisan 2022 #23 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Azerbaycan'ın neresindensin qaqa? Genişletmek için tıkla... Köhnə bakı brat: 3 (brat çeviride ''velet'' diye çevirilir o yanlış kardeş demektir brat azerbaycan türkçesinde -rusçadan geçmiştir) just chillin dedi: Bunu nasıl anlıyoruz veya testi vs mi var? Genişletmek için tıkla... Şey işte hepsine bakarsın hangisi sana daha yakınsa ondansındır. Testide var hangisi kolayına gelirse.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Azerbaycan'ın neresindensin qaqa? Genişletmek için tıkla... Köhnə bakı brat: 3 (brat çeviride ''velet'' diye çevirilir o yanlış kardeş demektir brat azerbaycan türkçesinde -rusçadan geçmiştir) just chillin dedi: Bunu nasıl anlıyoruz veya testi vs mi var? Genişletmek için tıkla... Şey işte hepsine bakarsın hangisi sana daha yakınsa ondansındır. Testide var hangisi kolayına gelirse.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Nisan 2022 #24 @Chavos Hocam kızgın emoji niye? Silinen üye dedi: Şey işte hepsine bakarsın hangisi sana daha yakınsa ondansındır Genişletmek için tıkla... Link atar mısın?
@Chavos Hocam kızgın emoji niye? Silinen üye dedi: Şey işte hepsine bakarsın hangisi sana daha yakınsa ondansındır Genişletmek için tıkla... Link atar mısın?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.211 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 6 Nisan 2022 #25 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Azerbaycan'ın neresindensin qaqa? Genişletmek için tıkla... Adıge kafkas budum harika.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Azerbaycan'ın neresindensin qaqa? Genişletmek için tıkla... Adıge kafkas budum harika.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 6 Nisan 2022 #26 Silinen üye dedi: Köhnə bakı brat: 3 (brat çeviride ''velet'' diye çevirilir o yanlış kardeş demektir brat azerbaycan türkçesinde -rusçadan geçmiştir) Şey işte hepsine bakarsın hangisi sana daha yakınsa ondansındır. Testide var hangisi kolayına gelirse. Genişletmek için tıkla... Mən mənasını bilirəm bizim qaraçay çərkəzdə də qardaş deməkdir 4 ay Sabirabadda qaldım.
Silinen üye dedi: Köhnə bakı brat: 3 (brat çeviride ''velet'' diye çevirilir o yanlış kardeş demektir brat azerbaycan türkçesinde -rusçadan geçmiştir) Şey işte hepsine bakarsın hangisi sana daha yakınsa ondansındır. Testide var hangisi kolayına gelirse. Genişletmek için tıkla... Mən mənasını bilirəm bizim qaraçay çərkəzdə də qardaş deməkdir 4 ay Sabirabadda qaldım.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.211 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 6 Nisan 2022 #27 just chillin dedi: @Chavos hocam kızgın emoji niye? Link atar mısın? Genişletmek için tıkla... 16 Kişilik Testi (MBTI) - Kişilik tipinizi test edin ve güçlü yönlerinizi bulun. - Eduolog.com buyurun en güvenilir bu. AŞUWA.mirzabey66 dedi: Mən mənasını bilirəm bizim qaraçay çərkəzdə də qardaş deməkdir 4 ay Sabirabadda qaldım. Genişletmek için tıkla... Assimilyasiya olunmamış qafqazlı soydaşımızın azad dövlətinin qurulmasını arzulayıram. -Freedom Or Die
just chillin dedi: @Chavos hocam kızgın emoji niye? Link atar mısın? Genişletmek için tıkla... 16 Kişilik Testi (MBTI) - Kişilik tipinizi test edin ve güçlü yönlerinizi bulun. - Eduolog.com buyurun en güvenilir bu. AŞUWA.mirzabey66 dedi: Mən mənasını bilirəm bizim qaraçay çərkəzdə də qardaş deməkdir 4 ay Sabirabadda qaldım. Genişletmek için tıkla... Assimilyasiya olunmamış qafqazlı soydaşımızın azad dövlətinin qurulmasını arzulayıram. -Freedom Or Die
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 6 Nisan 2022 #28 yaş: 17 boy:1.78 kilo: 63'ten: Esmere yakın evlilik programlarına talip beklerim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.211 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 6 Nisan 2022 #29 just chillin dedi: @Chavos hocam kızgın emoji niye? Link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ben öncedende yapmıştım enfp çıkıyor tekrar yaptım sizn için Dosya Ekleri enfp.png 38,8 KB · Görüntüleme: 52
just chillin dedi: @Chavos hocam kızgın emoji niye? Link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ben öncedende yapmıştım enfp çıkıyor tekrar yaptım sizn için
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 6 Nisan 2022 #30 Yaşım: 22 Boyum: 189 cm Kilom: 72 Beyaz tenliyim hafif sarı saçlarım var tırnaklarımı genelde yediğim için çok kötü gözükür ayrıca neden böyle bir şey yazdığımı bilmiyorum.
Yaşım: 22 Boyum: 189 cm Kilom: 72 Beyaz tenliyim hafif sarı saçlarım var tırnaklarımı genelde yediğim için çok kötü gözükür ayrıca neden böyle bir şey yazdığımı bilmiyorum.