Kişisel verilerim yayıldı

Androids

Megapat
Kafayı yemek üzereyim. Elim ayağım titriyor, numaramdan tüm kişisel bilgilerim bulundu; adres, ailemin telefon numaraları, T.C. Kimlik numaralarım. Ne yapacağımı bilemiyorum? Benim adıma yemek söyleniyor, kapıma geliyor. Evime gelip beni öldürmeyecekleri ne malum. Ne yapacağımı bilemiyorum tüm kişisel bilgilerim internette dolaşıyor sadece telefon numaramdan bulundu polise gitmeyi düşünüyorum ama ülkemizde adalet olmadığından polisin bir şey yapacağını düşünmüyorum ne olur yardım edin bir akıl verin psikolojim çok bozuk durumda.

Polise gitmeyi düşünüyorum ama ülkemizde adalet olmadığından polisin bir şey yapacağını düşünmüyorum

Biraz ön yargılı oldunuz ha. Güvenlik için neyi adaleti olmayabilir? Direkt polise başvurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yayıldı? Öncelikle sakin olun, stres hiçbir şeye çözüm değil.

Güvendiğim birkaç arkadaşıma numaramı vermiştim ( internetten tanıştığım ) aramız bozulduğunda ellerinde bir sürü yasa dışı programlarlar veri tabanları var oradan her şeyimi buldular. Ne yapacağımı bilemedim, karakola gidip her şeyi anlatsam ilgilenirler mi?

İlgilenirler kesinlikle sizin hakkınız bu. Ama %100 emin misiniz aldıklarına? Belki sizi kandırmak için birkaç fotoğraf falan atmışlardır. Ne dediler size?

Öyle diyorsunuz ama kişiler bir sürü sanal makine veya VPN gibi programlar kullanarak veriyor bu siparişleri. Ama kim olduklarını biliyorum numaraları falan var işimize yarar mı?

Sadece numaradan bu mümkün mü? Milyonlarca veri ele geçirildi ve kimseye birşeycikler olmadı. Bunun en basit örneği yemek sepeti, bitexen mağduriyeti vs. onlarca sitede T.C numaram kayıtlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…