Kişisel verilerim yayıldı

Kim sizinle niye uğraşsın ? Tc no'su pek işlerine yaramaz. Şifrelerinizi değiştirin yeter. Kredi kartı bilgileriniz çalındıysa kartı kapatın. Gerisi de fasa fiso.

Öyle diyorsunuz ama kişiler bir sürü sanal makine veya VPN gibi programlar kullanarak veriyor bu siparişleri. Ama kim olduklarını biliyorum numaraları falan var işimize yarar mı?
İnternetten tanıştım diyorsun ama kim olduklarını bildiklerini ve bu siparişleri sanal makine vs. kullanarak verdiklerini düşünüyorsun. Madem bu kadar bilgiye sahipsin, onların sana kendini tanıttıkları gibi olduklarını nereden biliyorsun? Numaramı verdim ve numaram ile her şeyimi buldular diyorsun.
Konu dışı olacak ama troll kokuyor ne yalan söyleyim.
Aman boş yapmayın vs. diyorlar dikkatli olun.

Son düzenleme:
T.C. numaram önemlli değil zaten ama adresim onlarda istedikleri gibi bir şey sipariş ediyorlar. Yarın öbür gün gelmeyecekleri ne mâlum...
İnternetten tanıştım diyorsun ama kim olduklarını bildiklerini ve bu siparişleri sanal makine vs. kullanarak verdiklerini düşünüyorsun. Madem bu kadar bilgiye sahipsin, onların sana kendini tanıttıkları gibi olduklarını nereden biliyorsun? Numaramı verdim ve numaram ile her şeyimi buldular diyorsun.

Aman boş yapmayın vs diyorlar. Konu sahibi cevap vermeyi kesti. Konu %100 troll.

Kişiler ile uzun süreli bir muhabbetim var başkalarına yaparken de gördüm. Ondan böyle bilgiliyim dee. Sizi çözemedim? Ne bu prim yapma cabası. Sadece ne yapmam gerektiği hakkında bilgi sahibi olmak istedim neden atarlandınız ki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı