İlgilenirler kesinlikle sizin hakkınız bu. Ama %100 emin misiniz aldıklarına? Belki sizi kandırmak için birkaç fotoğraf falan atmışlardır. Ne dediler size?
Öyle diyorsunuz ama kişiler bir sürü sanal makine veya VPN gibi programlar kullanarak veriyor bu siparişleri. Ama kim olduklarını biliyorum numaraları falan var işimize yarar mı?
Sadece numaradan bu mümkün mü? Milyonlarca veri ele geçirildi ve kimseye birşeycikler olmadı. Bunun en basit örneği yemek sepeti, bitexen mağduriyeti vs. onlarca sitede T.C numaram kayıtlı?
O zaman polise gitmeyin hemen. Söyleyin kanıt atsınlar yazsınlar T.C. nizi kredi kartı numaranızı. Bakalım yazabiliyorlar mı, muhtemelen yazamazlar hepsi korkutma oluyor bunların. Hem artık T.C. ile falan çok bir şey yapılmıyor.
O zaman polise gitmeyin hemen. Söyleyin kanıt atsınlar yazsınlar T.C. Nizi kredi kartı numaranızı. Bakalım yazabiliyorlar mı, muhtemelen yazamazlar hepsi korkutma oluyor bunların. Hem artık T.C. İle falan çok bir şey yapılmıyor.
Anlamıyorum sizleri. Gayet ciddiyim ve tüm kişisel bilgilerim ile tehdit ediliyorum. Sadece burada sizden tavsiye almak için yazdım daha çok moralimi bozdunuz.