Kişisel verilerim yayıldı

Atlas Sigorta diyor?

Sigorta şirketlerinin paneline sızmışlar. Oradan Cumhurbaşkanı'na kadar en güncel bilgileri çekiyor.
Ne,ben sıkıntı olur diye videoya girmedim ama bu kişi böyle şeyler yapıyorsa nasıl şikayet edilmiyor ?

Geçmiş olsun. Öncelikle sakin ol, ellerindeki bilgilerle yapabilecekleri en ileri olay zaten yemek söylemek. Hafta içi falan değil, olabilecek en yakın zamanda polise git ve suç duyurusunda bulun.

Tehdit, mesaj varsa polise git. Kişisel verilerden kastın adres, telefon no falansa kaygılanmana gerek yok. Seni çok iyi anlıyorum ama biraz abartıyorsun gibi geldi. Bu yazıyı oku ne demek istediğimi daha iyi anlarsın, senin hikayene benziyor :

Son düzenleme:
Troll olabilir de olmayabilir de. Bizim amacımız yanlış şeyler yapılmasını engellemek. Çünkü mavi balina gibi şeylerden intihar edenler var.

Daha 18 olmama 1 ay var yani henüz ergin değilim suç duyurusunda bulunma hakkım var değil mi? Ona göre karakola gidip konuşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…