Kişisel verilerim yayıldı

Gelip napacaklar? Seni dövseler artık her yer kamera dolu. Gidersin polise yakalarlar. Şu sıralar seçim fırtınası var polisimiz tam çalışıyor.

Avukat olduğunuzu söylemişsiniz. Şu konuya yazılanlardan, şahsın da onlarla aynı işi yapmış olduğunun farkına varmadınız mı? Bu söylediklerinizi yapsın da kendini mi ihbar etmiş olsun?

Herşeyden öte sadece telefon numarasından bahsedilen bilgiler bulunuyorsa yazayım numaramı da hayrına birisi benimkileri de buluversin bir zahmet. Belki arada unuttuğum bilgi falan vardır. Dağarcık tazelemiş olurum durduk yere

Bu işlerle uğraşan birisin galiba. Hala polise gidecek misin yorumuma cevap vermedin.

Roux adlı arkadaşı görmezden geliyorum yaşını belli ediyor gerçek hayatta dışlanmış olduğunu düşünüyorum ki buraya gelip mizahşörlük taslıyor. Konuya gelecek olursak geçen hafta karakola gidip dilekçe yazdım, onlar gerekeni yapacaklarını söylediler. Bir konu hakkında bilgisi olmayıp çok bilge biriymiş gibi konuşanlara çok gülüyorum kendinizi küçük düşürmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…